<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講下男/女朋友基本需求 [卡+][積極+]
返回列表 回復 發帖

講下男/女朋友基本需求 [卡+][積極+]

大家不如講下男/女朋友基本需求,如有理由都寫低

我先:
1) 不抽煙,因我既親友,朋友同自己無一個食煙,如一齊食飯只有佢一個食 >_<
2) 不肥,無波都ok.(肥的意思是:低頭睇5到下體,咁就係肥)
3) 不信教,因我覺得信教d人,d想法都怪怪地,又不會容納其他人,只有自己個教最好.

但只是這3個要求,我都覺得難找到全部合格的.我依家的女友是個不太'忠心'的基督徒,同佢返教會,傾5到幾句,d人講野好假!

[ Last edited by Rika on 2005-8-2 at 01:25 PM ]
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
2) 不肥,無波都ok.(肥的意思是:低頭睇5到下體,咁就係肥)

有可能係身材"太好",遮左個視線~~

講番正經~~
要求就一定有,例如一樣唔好太肥,樣子只要自己覺得喜歡便可......我鍾意戴眼鏡的女仔~~
仲有係開朗活躍d,大家思想要一樣channel,唔好點撩都唔識笑,好悶~~
一定要有愛心,尤其是對長者和小朋友~~
心地善良,無不良嗜好~~

不過講還講,到認真識起上黎,可能會比一個完全無呢d條件既女仔吸引到都唔定! 愛情既野好難講~~

[ Last edited by gundamman678 on 2005-7-29 at 03:11 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
成百人睇, 得gundam 回~
astepor 你真係慘~
女朋友需求: (希望)
唔食煙
乾淨
唔好大隻過我, 少少肥唔緊要
最好會玩運動
務實少少
最緊要係我對佢有感覺
我諗都無咩特別
1.唔講粗口
2.唔可以食煙,因為口臭
3.唔可以煩住我

其他都無咩所謂,唔係太過份都ok
我就好簡單,夠索 (樣要靚、身形好)、啱feel 就ok~ ^^
1.)一 定 唔 可 以 賭 $$ ..(間 中 買 下 六 合 彩 就 得)
2.)唔 可 以 食 煙 ...
3.)最 好 高 我 半 個 頭 & 大 我 幾 年 ....
4.)唔 好 太 靜 ...
我覺得自己中意叻d既女仔~
至少我一定唔中意蠢女人~

五宫端正得架啦~
太過靚果d我又唔係咁中意喎~
人人都走過去"料"佢, 我又走埋去, 我咪好cheap gum lor~

好唔難丫何~
Originally posted by yeahchan at 2005-7-29 05:58 PM:
成百人睇, 得gundam 回~
astepor 你...
係呀!我依家review緊我個post有乜問題,
係5係個問題得太私人?
係5係曾經講5鍾意基督徒,得罪左人?
26fun有咁多基督徒睇?

by the way,原本都有5少人(2,3個)都5鍾意食煙同太肥既人.但la d人成街都係.
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
我對女朋友有D要求架
外表較重要,內在野可以比時間改

散拖
外表:
戰鬥D,識打扮

其他:
唔好煩

長拖
外表:
靚、身材好(不能太瘦)、身高155至165、髮色最好係 black or brown
長或短都得,不過要識打理、識make up、打扮得比較日本更佳

其他:
唔食煙、唔好講粗口(適用於香港女仔only,其他國藉除外)
不能夠太煩、聽話就更佳、話音請盡量溫柔、最溫柔既語言我覺得係日文
如果係香港人,咁就唔洗特登學日文,只要唔好粗粗魯魯咁講廣東話就ok
可以蠢,唔需要太聰明,絕不能說謊,仲有唔好難賭

[ Last edited by Rika on 2005-7-30 at 08:12 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-29 06:54 PM:
我就好簡單,夠索 (樣要靚、身形好)、啱feel 就ok~ ^^
重點~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講下男/女朋友基本需求 [卡+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。