<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女人和電腦既相同之處
返回列表 回復 發帖

女人和電腦既相同之處

唔係原創 係書睇到 覺得幾得意 打上來...

女人和電腦既相同之處
1. 絕大部分男人都喜愛, 有的人甚至無左佢唔得
2. 都能夠帶給男人無比的快樂
3. 令人囉囉攣, 周不時想搞下佢
4. 愈靚的型號, 付出愈大
5. 今日做錯少少事, 他日煩惱就多多
6. 喜怒無常, 發皮氣同hang機都唔使原因的
7. 當發嬲時, 總係無佢符
8. 係無佢符, 係好"猛", 好想用武力, 但又打唔落手
9. 連話多2句都唔得 一個返廠, 一個返娘家
10. 頭一個月, 日日都獃在佢身邊
11. 半年後通常發覺有問題
12. 兩三年就想換過個
13. 成日都想同佢翻新
14. 成日都想佢靜d
15. 錢通常都花在佢身上, 而且永無休止......

男人們, Agree不agree?

[ Last edited by iato on 2005-7-29 at 04:51 PM ]
仲有:

有d電腦會成日hang機short short地,有d唔會~~
唔鍾意人地掂自己部電腦,只可以自己用~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by iato at 2005-7-29 04:39 PM:
唔係原創 係書睇到 覺得幾得意 打上來...
而且女人係溫柔﹐講道理而且係好友愛心既動物
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-29 04:46 PM:
仲有:

有d電腦會成日hang機short short地,有d唔會~~
唔鍾意人地掂自己部電腦,只可以自己用~~
你就成日short short地﹗

[ Last edited by simen022787 on 2005-7-29 at 05:03 PM ]
都幾得意;我得一個point: 電腦同女人都要keep住照顧同留意~
Originally posted by simen022787 at 2005-7-29 04:52 PM:

你就成日short short地﹗

[ Last edited by simen022787 on 2005-7-29 at 05:03 PM ]
俾d證據來證明下~~
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-29 07:21 PM:

俾d證據來證明下~~
咁話我地d女人﹐重唔係﹖
agree   但女和電腦有一個point
一定唔一樣
haha

電腦~ 一定tam貪新忘old
但d女仔唔會

...有時唔會 --.--"'
Originally posted by simen022787 at 2005-7-29 07:36 PM:

咁話我地d女人﹐重唔係﹖
我遇過咁既女人喎~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女人和電腦既相同之處

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。