<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛情問題一問!!!!【蛙+】
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 愛情問題一問!!!!【蛙+】

我最對個女仔有意思,佢係我的同班同學
同佢除了間吾中一齊温書之外,我同佢就吾會有太多的話題
但我見佢同其他人有講有笑.禁我是否應該放棄ar!?

[ Last edited by toro on 2006-2-12 at 12:05 PM ]
唔好放棄,你試試主動d,可能會有機會
出擊唔代表一定成功,但係起碼有機會會成功
放棄只會連一個機會都無.........

我己經對我鐘意ge女仔表白左,
需然唔知成唔成功,但起碼等佢知道我係鐘意佢~~
Originally posted by tomy lee at 2006-2-7 06:07 PM:
我最對個女仔有意思,佢係我的同班同...
why 放棄 ???

有咩問題 ?
Originally posted by homan~ at 2006-2-8 09:21 PM:

why 放棄 ???

有咩問題 ?
吾知點解我吾可以講d 野可以令吾發笑的!
但我係我d fd 面前就可以好攪笑
而我d fd 同佢講野佢都會好開心禁笑的!
Originally posted by tomy lee at 2006-2-8 09:34 PM:

放心啦,如果佢一日唔討厭你,你一日都仲有機。除非佢會在你背後講你壞話,如果唔係唔使怕,去馬。
我愛長澤
Originally posted by tomy lee at 2006-2-8 21:34:

咁都要睇下佢中意邊類型既男仔架je....
好多野都係你以為架ja....究竟佢係咪人地引佢笑,佢就會中意人果類呢?
有d女仔真係可以分得好開架....朋友同男朋友應該係咩類型.....
愛情問題果然一問,你所講的好笑野,又幾好笑?點好笑?有咩好笑?你講好笑個女仔就要笑嗎?定係話你覺得講到笑,就追到女啊!完全係一問,唔知你問乜!你咩都無做過就話放棄?你不如問問自已,你自已有幾鍾意人?如果鍾意人,就用心d,親近多d,撩解多d!唔係這樣唔知自已想點!
Originally posted by tomy lee at 2006-2-8 09:34 PM:

bro,
兩人相處, 唔係刻意造出黎架

你可以睇下大家夾唔夾先啦
唔夾既, 冇謂逼自己啦

如果要去馬既,
睇下人地點可以"tum" 佢笑
參考下, 照版煮碗啦

bro, 加油 !!!!
去馬喇

其實佢同其他同學有講有笑又唔代表佢係會鍾意呢一類人
鍾意係嚮個心度, 唔係講既

因為你本身已經識得佢, 所以你唔需要專登去做d咩佢引佢注意
我覺得你對佢做出多一d既關懷, 反而機會會更加好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛情問題一問!!!!【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。