<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點解我咁渴望愛情?
返回列表 回復 發帖

點解我咁渴望愛情?

點解我咁渴望愛情?唔係人有我要有,而係我真係好想有一個人可以填補我心靈裡面空虛嘅一角,人嘅生活太多辛酸同痛苦,每日營營役役,好希望有個人分擔同扶持自已,同樣為自已所愛嘅人承擔對方嘅痛苦與快樂亦都係一種幸福,呢種幸福衹靠親情同友情係點都俾唔到,我希望自已嘅人生裡面有咁嘅福氣,亦都希望我愛嘅人亦都感受到呢種幸福!

(But 寧缺莫濫!我唔想傷害到人,又得唔到自己真正想要嘅野!)

係我早一段時間開始有嘅諗法......

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-17 at 12:51 AM ]
我知個原因...因為秋風起...
遲d再凍d 你既感覺可能更加強烈...

因為我都開始有小小lee D feel...
我都渴望愛情
(But 寧缺莫濫!我唔想傷害到人,又得唔到自己真正想要嘅野!)
我都一樣獨身中,你仲好過我啦,起碼有個目標人物,我連目標都未搵到
返左黎香港咁耐,都識唔到 ok 少少既女仔
你咁想拍拖,就快d做野啦,夜長夢多,比人追左,到時你喊都無為
我係你就即刻打比佢,即刻約佢睇戲
Originally posted by Rika at 2006-10-17 01:10 AM:
我係你就即刻打比佢,即刻約佢睇戲....
拱樣?無樹下化,要嘗試改變同佢根深蒂固嘅好友關係,我諗要d時間.....

至少都出泥大圍食飯吹水多兩野先啦!
Originally posted by kaing at 2006-10-17 01:03 AM:
我知個原因...因為秋風起...
遲d再凍d 你既感覺可能更加強烈...

因為我都開始有小小lee D feel...
鎖你!我未發覺自己鐘意小師妹之前以巾拱諗...........
Originally posted by ian2910 at 2006-10-17 01:27 AM:

拱樣?無樹下化,要嘗試改變同佢根深蒂固嘅好友關係,我諗要d時間.....

至少都出泥大圍食飯吹水多兩野先啦!
又得o者,總之最緊要係行動,祝成功
答案:因為冇先想有

你的諗法正確
不過,你可以先留意下身邊的同事或者朋友
可能已經出現左都唔定

另外,就算冇女友\老婆
可以搵同事或者朋友都有D幫助的
Originally posted by austin666 at 2006-10-17 02:35 PM:
答案:因為冇先想有

你的諗法正...
點解會有咁嘅現象?暮然回首,那人卻在燈火欄柵處?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-17 03:57 PM:

點解會有咁嘅現象?暮然回首,那人卻在燈火欄柵處?
其實咁既現象...都好正常定期出現係一個單身既男女身上...
我想係人既基本需要...同食飯一樣...人都需要愛...
而且人係都唔係單細胞獨存生物...係要有個伴既...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點解我咁渴望愛情?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。