<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 單純的我曾經自作多情以為有拖拍
返回列表 回復 發帖

單純的我曾經自作多情以為有拖拍

初中至中4都係無無聊聊..放學就返屋企打機/落街打波...有暗戀人都只係因對方令..結果中5個年都係以上原因中意左個女仔..都係問下同學有無邊個邊個(特徵)既icq ,就咁識左..電話度都表白左..但佢未正式回應..識左半個月我終於開到聲lunch一齊食..但佢又帶個女同學係身邊..未正式一齊..因為單純無膽開聲..手更加談不上拖到..之後有次佢同學lunch無等佢..佢就好心急想搵返佢地..我大膽開聲:無唔係仲好咩..佢若無其事咁無理會到..有次lunch佢指住某男同學話係佢ex男友..我無言以對..咩心態..唉
有日上網佢同學講佢(我中意個個)係花心的..一個月換一次之前..到有次網上比我搵到佢去人地留言板溝仔..我做左d自暴自棄行為..之後就咁唔搵佢
你終於睇清睇楚就好喇。恭喜晒
唯有無奈咁講一句
經一事長一智
呢d咪叫"青春"囉~~
一路睇, 一路"想當年".....
雖然今次拍唔成拖....
但係果種甜甜酸酸既感覺總令人回味....
你依家回想起...都會講句: 我單純....
Originally posted by 自由神 at 2008-2-26 11:37 PM:
唯有無奈咁講一句
經一事長一智
講得好岩+_+...自暴自棄..我想知點自暴自棄法
依家諗返有冇覺得自己傻@_@?
Originally posted by leungman at 2008-2-26 11:36 PM:
你終於睇清睇楚就好喇。恭喜晒
在此奉勸各位同樣單純男士..以貌取人要付出代價..有心血來潮時我認為解決方法之一係同朋友傾計.做多d運動..多d參與社群活動..唔好比時間自己胡思亂想..以免泥足深陷.不能自拔..希望大家愛情路上一路順風啦
Originally posted by 自由神 at 2008-2-26 11:37 PM:
唯有無奈咁講一句
經一事長一智
ys..當時係咁諗..但慾望呢家野好多時唔輪到自己話事,..好難禁制..係一種長期考驗..真係TMD的
Originally posted by 極樂 at 2008-2-26 11:41 PM:
呢d咪叫"青春"囉~~
一路睇...
唉..問世間情是何物...直教人望穿秋水 望到頸都長..
回想起曾經ICQ識到個女校既女仔.真係清純.不化妝的.又善良..因另一位ICQ人既誤會..感覺上令我同個女仔距離拉近左小小..出去唱埋K..但之後無再聯絡..(ICQ某原因搵唔到佢了.唔好問點解)咁就浪費左碗熱辣辣既麵了..
讀完書都就快五年..我諗好多男士都後悔自己中學無大膽去結識女同學吧想渴望只少有一段著住校服拍拖,日日都有得對著的女友..!!係唔係?
搵到個靚既又鍾意自己固然好,但識女仔,樣貌真的不是最重要(年紀愈大你便會愈明白),大家想法一致才會相處得開心和長久。唉......青春真可貴﹗我青春不再了......
Originally posted by 17317328 at 2008-2-27 01:11 AM:

講得好岩+_+...自暴自棄..我想知點自暴自棄法
依家諗返有冇覺得自己傻@_@?
個陣巳經覺得傻..唔駛而家
自殘方式囉..爆光埋!唔係割脈總之..
我自己知自己係屬癡情感性強烈之漢.有事時不理智..所以當時唱心如刀割時都流下淚兒"如果失戀註定逃不過"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 單純的我曾經自作多情以為有拖拍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。