<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果你男友成日留意一個女仔.......
返回列表 回復 發帖

如果你男友成日留意一個女仔.......

如果你男友成日留意一個女仔,
仲係你面前話佢靚,
咁......
Ummmm........ 睇下係邊個女仔啦, 如果係明星就 of course no problem la, 唔識既同學/同士都 ok ge...... 不過如果係識既朋友就唔係幾好啦,不過都可能佢係覺得佢靚,但係唔係鐘意佢丫麻~ 如果唔係都唔會話你聽啦! 我行街見到靚女都同女朋友講下架, 而且我如果見到有男仔好型都會同女朋友講,同佢一齊望下傾下佢邊度靚,邊度型. 我主要係出於欣嘗既態度丫麻!  如果你男朋友平時唔係口花花,好花心個種, 就唔好擔心啦! 如果唔係你咪問下佢成日講果個女仔做乜囉!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-30 10:58 PM:
如果你男友成日留意一個女仔,
仲係你面前話佢靚,
咁......
留意女仔o個個一定係我﹐我仲會同佢講﹐邊個靚邊個靚…
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by kingkong007 at 2005-5-30 11:25 PM:
Ummmm........ 睇下係邊個女仔啦, 如...
冇錯!
就係明星
呢排睇有線D日劇有個唔知乜人做女主角,
一路都唔知佢咩名,但係我知佢一路搵緊,
點知早幾日睇報紙見到有個日本明星重拍山口百惠果套咩咩
「赤色XX」
果個就係佢想搵個果啦!
佢仲上網搵咗佢D相呀!
又話佢靚!!!
而家好似有第三者咁!!!
但係又唔可以話佢喎!!!
好.......咩呀!!
佢呀!

800 x 1143 PIXEL下載

800 x 1097 PIXEL下載

600 x 800 PIXEL下載

600 x 800 PIXEL下載

281 x 400 PIXEL下載

800 x 1093 PIXEL下載

呀華~ 咁你靚D定佢靚D先?
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-31 09:35 PM:

冇錯!
就係明星
呢排睇有...
鍾意下靚女明星其實都好正常o既..我覺得
靚o既野人就自然鍾意架啦  咁搵下相都幾正常
除非佢鍾意到一個變態o既程度啦
如果唔係咪睇開d 囉
話有第三者好似誇左d wor~哈~:cool:
如果妳因為咁而話佢佢可能會覺得妳小器架~~
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-31 09:35 PM:

冇錯!
就係明星
呢排睇有...
而家好似有第三者咁!!!
但係又唔可以話佢喎!!!
好.......咩呀!!
唔好咁小器啦!你諗下佢地有幾大可能先嬲啦!

講個實例你聽:
以前有個男人好鍾意"松隆子",直程一見佢 d MV、Poster....都會企定望,
VCD、CD....就梗買齊啦!  佢女友初初都"應該有"少少介意 (自己覺得....)。
點知有一日放工,佢買左兩本"松隆子寫真集"比個男人,個男人梗係好開心啦!
後來個女仔一知道"松隆子"有任何新野出,就第一時間買比個男人.......
但係唔知點解,有日個男人同佢女友講:  唔好買啦!  晒錢呀...我其實都唔係好鍾意佢!
跟住無耐,個男仔居然忘記左"松隆子"喎!

男主角係我,Christy~呀華..你睇完之後又覺得點???
究竟我係遇到高手,定愛上殺手?
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
多謝大家呀!
Originally posted by roykenroy at 2005-6-2 12:41 PM:

唔好咁小器啦!你諗下佢地有幾大...
咁邊到有石原里美D書賣呀!?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果你男友成日留意一個女仔.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。