<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女人要"口的"咩?
返回列表 回復 發帖

女人要"口的"咩?

各人唔同,發表下.

女人青春時就要靚仔,高大,型? 大個後就要有事業有成,有錢?
若唔要這些,點解我見大個的女士(24以上)都係這樣選...
【三級內容被toro 修改】

[ Last edited by toro on 2005-6-13 at 01:58 PM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:47 PM:
請唔好响戀愛起義版講三級嘢,今次算數,下次會扣分ga,多謝合作

[ Last edited by toro on 2005-6-13 at 01:58 PM ]
唔係好明.我是問女仔要些甚麼喎?

指要錢,要成熟,要靚仔,要體貼等喎?我打錯字?點講話我講三級???

還是之前那會員"良在"講了三級嘢?是他,還是我?

[ Last edited by dg666 on 2005-6-13 at 02:07 PM ]
Originally posted by dg666 at 2005-6-13 02:04 PM:
唔係好明.我是問女仔要些甚麼喎?

...
你發嘅題目無問題,係良友兄之前嘅回覆內容三級,小弟已作修改,請放心繼續討論

[ Last edited by toro on 2005-6-13 at 02:17 PM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-13 01:47 PM:

係toro 好人ja
如果我見到即扣你分
請自重

[ Last edited by trista_cheong on 2005-6-13 at 02:24 PM ]
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by dg666 at 2005-6-13 12:59 PM:
各人唔同,發表下.

女人青春時就要靚仔,高大,型? 大個後就要有事業有成,有錢?
若唔要這些,點解我見大個的女士(24以上)都係這樣選...
咁你想佢地點樣選呀? 你唔同意,不如提意下. 等d女人學野咯.
唔同年紀和性格既女人有唔同需要,好難答你!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by michaelwong71 at 2005-6-13 02:56 PM:

咁你想佢地點樣選呀? 你唔同意,不如提意下. 等d女人學野咯.
我沒唔同意甚麼,只是想問各女士或你們女友的看法.

我的女性朋友就要有幽默感,高大.不過有一份不錯的事業都好緊要.
if she really likes u, she doesn't need anything....

and if she dislikes u, she will have 100 billion reasons( or bs) such as," u don't understand me", " u are too insensitive...", " i want a career guy".... bah bah bah...

so guys can forget about all those craps....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女人要"口的"咩?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。