<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 超感心MV 一定要睇呀(睇到我哭左出黎) [卡+]
返回列表 回復 發帖

[散文小品區] 超感心MV 一定要睇呀(睇到我哭左出黎) [卡+]

http://caffeine.iem.nctu.edu.tw/~far/KISS.asf

MV入面個男仔真係好愛個女仔
個男仔肯為個女仔捐自己GE眼角膜
真係好感動
雖然只係一隻MV
但係真係睇到我喊
加上隻歌又慘.....
隻歌我記得有中文版,,,
但係唔知叫咩名

[ Last edited by Rika on 2005-11-10 at 01:52 PM ]
都幾好睇.但係我冇喊

我覺得在世界中心呼喚愛十分感人.
都好好睇..
你唔好同一樣post
再post出黎.這是洗板.會扣分.

[ Last edited by 手田水 on 2005-11-9 at 10:32 AM ]
在世界中心呼喚愛
係 BOBO 個首 <野種子> 呀!
不過都係 original 好聽 d~~~
good,呢個mv我都有,好多年前架拉,當年我地班d女仔睇完個個都喊既^^"
真係好out,個mv係3-4年前,現在先拎出黎講.....
Originally posted by greatzelda at 2005-11-10 03:28 PM:
真係好out,個mv係3-4年前,現在先拎出黎講.....
你噤講野.噤你拎d  in點嚸野出黎囉
自己又唔post.又係到話人
在世界中心呼喚愛
Originally posted by 手田水 at 2005-11-10 06:22 PM:

你噤講野.噤你拎d  in點嚸野出黎囉
自己又唔post.又係到話人
good,講得好
舊還舊,舊野入面都有好多好野有d人未睇過架嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 超感心MV 一定要睇呀(睇到我哭左出黎) [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。