<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 塔羅牌占卜
返回列表 回復 發帖

塔羅牌占卜

玩法:

首先諗下自己想測咩?之後就係副牌到隨意楝5張牌

之後由左,右,上,下,中,咁番起d牌,之後再左,右,上,下, 中按多次

就會有d牌既解釋:

左牌:係解你所問既問題的前因          右牌:係解你所問既問題的現況

上牌:係解你所問既問的將來             下牌:係解周圍對問題既影響

中牌:你所問既問題的答案,結果

測完請講下你信唔信塔羅牌占卜??可唔可以同我地分享下你係測d咩??你覺得準唔準??

http://forum.csn23.com/php/upload/27_1038930699.swf

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-9 at 10:36 PM ]
都ok 準, 但係其實個答案係幾空"飯"
我是想知事業的, 但係其實個答案佩落去愛情,其實都係ok
個答案好百撘....都唔知叫唔叫準...但如果好似佢咁講,我就正lor~~

左,正 戀人:因為你內心充滿好奇,欲望非常強大,你會從探索和挑戰中自我確認,找到真實感覺.

右,逆 塔:現在的你已經冷靜了下來,感覺已經慢慢得回穩,也開始學著改變自己.

上,正 隱者:你將遇到你走進人另一個轉折點的問題,你要對事物尋求更大的了解,將事情重新思考,你將追隨或成為可信的老師,被別人幫助或幫助別人

下,正 倒吊男:對你而言,也許會受到很大的痛苦,但不久會有人為你感動,你將會得到你想要的東西.

中,正 審判:你做出一個困難的決定,這會使你徹底的改變,你會發現以前的事情和過去的錯誤都會離你而去,這很合符你的需要,你要準備迎接新的開始

[ Last edited by JCer on 2005-5-4 at 01:45 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
左牌:係解你所問既問題的前因  - 戀人(REVERSE)=表現幼稚..表現強烈不安全感
右牌:係解你所問既問題的現況 - 星星(REVERSE)=表現低潮
上牌:係降你所問既問的將來 - 太陽(正)=將握事情核心,充滿自信
下牌:係解周圍對問題既影響 - 力量(REVERSE)=不安為自己做成,須使用力量去提醒自己不要放棄
中牌:你卹問既問題的答案,結果 - 愚者(REVERSE)=憑自己感覺去解決問題不是好問題

這是的的第1次玩啊......
好似不是太準....除了上牌...我現於公司(事業)正將握事情核心,哈哈....真的充滿自信....低潮我已過了...HEHEHE又好像沒有什麼不安...
唔明佢講乜!?
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 01:33:
唔明佢講乜!?
咁你有冇寫底d牌呀???
可能幫到你解嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-4 01:35 AM:

咁你有冇寫底d牌呀???
可能幫到你解嫁
吓!
冇呀!
重以為佢會解比我聽呀!

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-4 at 01:47 AM ]
其實你呢版好識合我條仔,
佢又識風水八字,又成日幫人解答D神神怪怪事,
又係理大進修風水八字,成日免費幫人睇八字,
話攞經驗喎!
但係唔知點叫佢上呢!?
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 01:45 AM:

吓!
冇呀!
重以為佢會解比我聽呀!
佢都有解比你嫁,你冇按多次咩???
奶真係好鬼死可愛既ja~
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 01:45:

吓!
冇呀!
重以為佢會解比我聽呀!
有嫁,你冇按多次d牌咩??
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 01:47 AM:
其實你呢版好識合我條仔,
佢又識風水...
你叫佢上來...怕唔怕比佢知你用佢a/c 上呢到先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 塔羅牌占卜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。