<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » HELP
返回列表 回復 發帖

[star] HELP

我琴日o個4個菜街post 去左邊?   

是我做錯左野嗎?

定係e到唔比再post 菜街d 野?  

我mailbox d message都冇提及?  原因?
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~

是我做錯左野嗎?

占占占 發表於 2010-12-12 11:26 PM
  上次Uwant就話違版規..., 但昨天都見係正常post嚟無問題

美女圖區都唔見

淨見1個自拍[私影]post無啦啦移咗去個區當轉貼既....想CD-Rom DL用少一半流量?

http://www.26fun.com/bbs/thread-238759-1-2.html

建議占兄都係落版務區開新Post問
  上次Uwant就話違版規..., 但昨天都見係正常post嚟無問題

美女圖區都唔見

淨見1個自拍[私影]post無啦啦移咗去個區當轉貼既....想CD-Rom DL用少一半流量?

http://www.26fun.com/bbs ...
ATX-828 發表於 2010-12-12 11:47 PM
問題有點複雜

是我做錯左野嗎?

占占占 發表於 2010-12-12 11:26 PM
占jim占,
本意是將你三個菜街d 野合並為一個帖,
點知三個帖走左入下面個帖,分割吾到
分已經加,如有不滿,你可以從post
不過一function 最好post 埋一個帖
咁樣你就免被人話握post之慊
多謝之遲26
TriTri

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... Borderby%3Ddateline
7    6      5    4     3    2    1
占jim占,
本意是將你三個菜街d 野合並為一個帖,
咁樣你就免被人話握post之慊
多謝之遲26
TriTri

htt ...
Triangel 發表於 2010-12-13 03:06 AM
占占一天影既各fun Group埋一個Post

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
占占一天影既各fun Group埋一個Post

**** 本內容被作者隱藏 ****
ATX-828 發表於 2010-12-13 03:50 AM
以後大家自律啦,,,,
加分我都出哂名鬆手, 再係咁落去, 吾自律就一個 function 加半分算數
7    6      5    4     3    2    1

(本意是將你三個菜街d 野合並為一個帖,
咁樣你就免被人話握post之慊)...............

1)唔明bor......菜街係1絛街名wor....
並唔係1個 function/events bor.....
依咁嘅 theory......
if events/function 都喺香港特別行政區上演.....
又是否將香港特別行政區d嘢合並為1個帖?

2)分數我大膽assume占占唔會mind有分加/加幾多.....
只望唔好將菜街d嘢合併為1個post(me toooo)

3)分開post菜街d嘢我同占占自加入26fun已over半年........家陣先話唔可以.....
似乎......
4)
加分我都出哂名鬆手, 再係咁落去, 吾自律就一個 function 加半分算數...........
   (咁請問是否都可以分開post.....if yes......咁我非常接受上述安排) ^ ^
    只望同各C兄分享相片...影菜街....難度/環境/安全性係比在商場為差....有冇分數....真係唔重要

無意挑戰26fun.....但个logic有d 唔通
希版主体恤默默在菜街苦幹嘅C兄們
thanks

評分次數

鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^

反正開左E個POST, 就順便比大家講下(DISCUSS下).  

我post 重來都唔係為扼post而post.  分多&少我也是不在意.  我亦知道各版主一路已來, 不停加分, 十分辛苦.  在此亦多謝各版主.

都是想比大家睇下當日菜街有什麼model & promotion. 等其他影c可以決定下第2日or下week 落唔落去影.  

就我d post  因為 d名尾 全部是"xxx promotion@菜街"  就group埋一個post.  我亦沒有反對什麼.

其實4個post全部都唔同promotion 唔同衫!  

如日后版主一定要實c這個, ok, 我不會反對.  我原意是想每一個post 都可以給其他影c 看到十張大相(又是同一個問題),  日后我也可跟住做.  但一定post 少左相.

可能會係  "12月12日的菜街promotion"  但只會挑十張大相 (精華)就算.  

歡迎大家discuss下.

評分次數

占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
反正開左E個POST, 就順便比大家講下(DISCUSS下).  

我post 重來都唔係為扼post而post.  分多&少我也是不在意.  我亦知道各版主一路已來, 不停加分, 十分辛苦.  在此亦多謝各版主.

都是想比大家睇下當日菜街有什麼 ...
占占占 發表於 2010-12-13 11:47 AM
占占占Sir,
如果一早知占Sir只係想每一個post都可以給其他影師看到十張大相,
原意是等大家可以共享, 而占Sir發帖全為興趣的話,
分post的理由己足夠支持你自己的立場,
我就此多謝占占占支持26fun.

攝影樂園, 係屬於你們影師的地方, 沒有你們的努力, 攝影樂園根本不會存在!
只要大家在此玩得開心, Happy的話,一切都是其次!

Fan橋
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » HELP

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。