<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 19/9/2010 香港沙灘排球巡迴賽2010
返回列表 回復 發帖

[star] 19/9/2010 香港沙灘排球巡迴賽2010

日期: 19/9/2010
活動:
「解渴誌Energy Watt香港沙灘排球巡迴賽2010」頒獎禮
藝人: 詩雅 、 泳兒 。
時間: 15:00 - 16:00
地點: 屯門黃金海岸泳灘

1600 x 1071 PIXEL下載

1071 x 1600 PIXEL下載

評分次數

part 3

無影泳兒同詩雅落場打波?
http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=931590&extra=page%3D1
醒喎 ! 知道有佢地打沙排賽 , 我想再輔相架 , 但係唔知點樣再加相 , 太耐無輔相唔記得晒 d 情序 .
果位高手 d 相咁掂 , 睇佢果 d 咪得囉 . ( 其實佢 d 相係唔係直出 le , 有無汁過 le ?? )
醒喎 ! 知道有佢地打沙排賽 , 我想再輔相架 , 但係唔知點樣再加相 , 太耐無輔相唔記得晒 d 情序 .
sos9407sos 發表於 2010-9-21 08:27 PM
落一個POST "回覆" law.  

我都想問你 part 2 去左邊???????
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
落一個POST "回覆" law.  

我都想問你 part 2 去左邊???????
占占占 發表於 2010-9-21 09:10 PM
咪就係攪極都攪唔到囉 .
Part 2

果位高手 d 相咁掂 , 睇佢果 d 咪得囉 . ( 其實佢 d 相係唔係直出 le , 有無汁過 le ?? )
sos9407sos 發表於 2010-9-21 08:31 PM
之唔係.....
我部老爺芒睇..........高清到
咩body 同 lens 咁堅.......
真係唔知有冇 PS
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 19/9/2010 香港沙灘排球巡迴賽2010

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。