<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 必睇!! 所有男人既英雄.....!!
返回列表 回復 發帖

必睇!! 所有男人既英雄.....!!

初頭入去睇...
仲以為係咩名歌星...
原來係日本男人(應該係所有男人)既英雄...鷹哥既官方網頁!!

http://www.katotaka.com/

仲有...原來鷹哥條野都真係幾長架wor
勃起時長度17cm, 亞洲人黎講真係算係咁!!
行過都入黎參拜下啦~

唔知香港或者祖國有無可能出過咁既人呢~
o者神徐錦江都退左休啦!!

加藤鷹

日語表記
日語原文         加藤鷹
假名         かとう たか
羅馬字         Kato Taka

加藤鷹(1962年5月1日 ),原名加藤正夫,後才改名加藤鷹。日本最有名的AV男優,有「性愛之帝王」稱號。身高180cm,體重68.0kg,陰莖勃起時長度17cm。

經歷

日本秋田縣秋田市人,秋田市立秋田商業高中畢業。曾在秋田當地飯店擔任過服務生,然後在1988年前往東京,於一家AV成人影片拍攝公司擔任攝影人員一職。在某次偶然的機會中,因為人手不足被要求下海充當一次AV男優,從此往頭牌AV男優的道路前進。

成為AV男優後,以在成人影片界中讓AV女優不斷「潮吹」的手指摳挖女性陰部技術而聞名,這種技術又稱為「黃金手指」,被稱為是AV男優的神技。許多AV女優在與他演出後,紛紛表示希望與他再次合作演出。至今已拍下近5000部AV作品,更在1994年及1996年贏得最佳AV男優賞,成為男優經典人物。

2002年在電視劇「木更津貓眼石」擔任特別演出角色。

2004年漫畫家秋元奈美將其前半生畫成漫畫(「鷹─擁抱過5000人的AV男優‧加藤鷹物語」2004年5月13日發行)。

日本八卦照片週刊「Friday」(2000年2月18日號)曾報導說他已與AV女優麻生早苗秘密結婚,同報導中加藤鷹予以否認,麻生早苗則承認育有一子,但麻生對與加藤的關係迴避確認,以後兩人均未正式承認有婚姻關係。加藤在2005年的週刊訪問上表明從未有遞交結婚申請書的經驗。

加藤鷹有柔道及合氣道初段資格。

[ Last edited by Aivn on 2007-5-6 at 12:06 AM ]
我一直都以為佢同麻生早苗段婚姻公開佐架潻
不過做佢條女咪好累...
獲獲都潮吹~
(於一家AV成人影片拍攝公司擔任攝影人員一職....)

等我都去應徵下呢類工作先....原來有免費餐食......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-6 00:08:
(於一家AV成人影片拍攝公司擔任攝影人員一職....)

等我都去應徵下呢類工作先....原來有免費餐食......
有錢出比你 仲有得比你食   

不過對手無得揀  遇著佢就慘
我頂!!!唔怪得知 EF咁多人鍾意玩攝影啦~~~~~原來打算鋪定路遲d 去AV成人影片拍攝公司做攝影人員,再搵機會做客串然後再一炮而紅.........
所有謎團都解開喇~~~~~~  
Originally posted by head at 2007-5-6 12:22 AM:

有錢出比你 仲有得比你食   

不過對手無得揀  遇著佢就慘
咁好肉地, 唔錯呀!!
Originally posted by Beelzebub at 2007-5-6 12:53 AM:
我頂!!!唔怪得知 EF咁多人...
明日之星~AV硬漢
Originally posted by ckyckk at 2007-5-6 01:39 AM:

明日之星~AV硬漢
朱古力boy........

Originally posted by Aivn at 2007-5-5 11:57 PM:
初頭入去睇...
仲以為係咩名歌星...
...
好耐之前去望過佢個Blog。睇到佢話自己架車唔知咩原因行行下無端端發生爆炸.....

場面驚嚇!但係佢就無受傷....果然係日本AV神人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 必睇!! 所有男人既英雄.....!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。