<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 宿命之戰!蓮華生輝 Vs 無敵神駒!
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 宿命之戰!蓮華生輝 Vs 無敵神駒!

第7場     國泰航空香港短途錦標預賽 , 16:05 , 三歲及以上, 草地, "A+3" , 1200米 , 好至快  

上季季尾無敵神駒跑1200米贏多負5磅既蓮華生輝2個半馬位!無敵神駒跑1200超快只需1:07.70!
而蓮華生輝就係頂班1000米霸主!1200就淨係跑過1次咁大把!

金同德已經退出左,令呢兩隻已經係大熱既馬更加墜飛,跟住數既已經到獨贏5.8既騏綵,其他全部10賠開外.......

雖然蓮華跑1000醒啲,但賠率就比無敵神駒熱,暫時分別係2.3同2.9!

今屆既香港短途錦標預賽係無敵神駒,蓮華生輝定騏綵嬴呢?

350 x 300 PIXEL下載

D相好靚啊
就加你3分啦
要估佢地邊隻win, 我博隻2號燦惑 p 好過
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-16 22:42:
第7場     國泰航空香港短途錦標預...
列高力嗰場騎得差,所以上季嗰場未可作準.我支持蓮華生輝
EF小人物

Originally posted by ivanland at 2007-11-16 23:31:
要估佢地邊隻win, 我博隻2號燦惑 p 好過
牠好似一千好d
EF小人物

蓮華生輝幫我贏過幾次錢, 感情分都會買返佢
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-16 22:45:
D相好靚啊
就加你3分啦
狗會咪有咯
好多大馬主入左場,爆冷機會微....
蓮華生輝不愧為新一代短途王
在香港兩級賽-國泰航空香港短途錦標預賽
以破紀錄時間勝出
時間為1.07.5
騏綵第二,
燦惑第三
無敵神駒
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-11-17 18:12:
蓮華生輝不愧為新一代短途王
在香港...
無敵神駒 心律不正跑尾3
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 宿命之戰!蓮華生輝 Vs 無敵神駒!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。