<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我呸!我支持獅子軍團....
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 我呸!我支持獅子軍團....

出局!

全世界咩波最好賭?!唔使我講!
重心:俄羅斯w

嫌冇肉食既不妨拖埋克羅地亞!講完。
我又講! 我又講! .............

點解呢個主題唔响球[財]球戲出嘅?!~ 講完~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-11-17 20:38:
我又講! 我又講! .............

點解呢個主題唔响球[財]球戲出嘅?!~ 講完~~~~
唔記得響入面開添
你幫我移番入去呀
Originally posted by kakeidevil at 17/11/2007 20:45:

唔記得響入面開添
你幫我移番入去呀
哦!~ 原來傳說中嘅大頭蝦就係你!~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-17 08:11 PM:
出局!

銻到買唔到pk馬會
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-17 20:11:
出局!

非常同意
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-11-17 23:17:

非常同意
唔會出局
俄羅斯贏1:0啦
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-18 00:21:

唔會出局
俄羅斯贏1:0啦
都可以咁講既
今晚克羅地亞作客馬其頓,克羅地亞只要打和就出線,雖然馬其頓係主場,但無左個射手彭迪夫等如讓半臂,所以我覺得Full Team既克羅地亞會嬴到咯....

至於俄羅斯淨番果兩場就係今晚作客以色列同下場主場對包尾得0分既安道爾。
今晚嬴左,就head番住英格蘭1分!啫係主動權就喺番自己手上!斷估最後無奶油嬴唔到安道爾啩?!

所以關鍵就係今晚果場!鬥實力以色列無左主力班拿約就唔識攻,領隊仲話今次正選既大部份都係新仔!鬥戰意以色列已經出左局,邊個會同你鬥!鬥狀態以色列近4場2勝2敗!嬴既只係魚南安道爾同馬其頓!鬥外圍因素,出面吹緊咩風你都知喇!油王仲出超高獎金比俄羅斯班友仔踢波,而佢係有油太血統,啫係同以色列有關係喇!咁..............

可以講以色列未打已經輸,咁以色列輸咪啫係等於英格蘭出局囉!

我覺得1.53真係好抵買,嬴左9成咁濟!好過你平日玩果啲瓜菜拜神丫!

[ Last edited by kakeidevil on 2007-11-18 at 12:49 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-18 00:48:

都可以咁講既
今晚克羅地亞作...
班拿約今晚唔會出,不過以色列個領隊話今晚一定唔會搾流灘,所以我o係你個game到買左1分以色列
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我呸!我支持獅子軍團....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。