<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2008-10-23 10:18 PM 發表

你行埋個女仔度(或男仔), 講, 喂,益你,入厠所搞野^^
果然係博士
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:15 PM 發表
一日參觀日就搞掂?
我話多機會姐
唔代表我搞掂wo
個日去理大 參觀宿舍 仲要係女宿社個兩層
佢地睇上去完全唔似大學生
可惜冇機會傾計
到理大主校舍 都係同個學生會哥哥傾左兩句
去到hku 阿sir要我地同d大學生做問卷
個日係佢地info day 唔識分邊d係大學生
所以我專去攤位入手 搵同d靚仔靚女做
結果做左4張 兩仔兩女 有一個係鬼仔
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:19 PM 發表
果然係博士
成功率一成都有排嘆
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:15 PM 發表
咪set咁高分
冇乜大不了
原帖由 d228216 於 2008-10-23 10:18 PM 發表

你行埋個女仔度(或男仔), 講, 喂,益你,入厠所搞野^^
男仔要比枝煙佢先肯
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:20 PM 發表
我話多機會姐
唔代表我搞掂wo
個日去理大 參觀宿舍 仲要係女宿社個兩層
佢地睇上去完全唔似大學生
可惜冇機會傾計
到理大主校舍 都係同個學生會哥哥傾左兩句
去到hku 阿sir要我地同d大學生做問卷
個日係佢地info d ...
勁喎
原帖由 SCM 於 2008-10-23 10:21 PM 發表
男仔要比枝煙佢先肯
個半銀錢抵啦
原帖由 d228216 於 2008-10-23 10:20 PM 發表

成功率一成有排嘆
有咁高又唔怕試
原帖由 d228216 於 2008-10-23 10:22 PM 發表
個半銀錢抵啦
而家有無得一支支咁買嫁?
原帖由 自由神 於 2008-10-23 10:21 PM 發表
勁喎
個度d鬼仔既英文都好易聽
可惜冇鬼妹
不過經過個日 我既結論係同異性講正經野先會有話題
傾閒計真係成日都冇話題
所以我女性緣甚低
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。