<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 AWU 於 2008-10-27 17:04 發表

一早叫你學架啦, 臨急抱佛腳唔得架

上個國語網增值一下先啦
我問過佢識唔識廣東話, 佢話識聽少少, 不過唔識講; 咁我問用英文傾得唔得? 佢叫我快d 過黎教佢!
啤~~~~~
原帖由 自由神 於 2008-10-27 17:06 發表
照殺
鳴謝A佬出網, d 佬打包~
賢仔你入個網裝吓啦~

原帖由 AWU 於 2008-10-27 17:06 發表
放狗時間
真係開心, 又有狗放~
原帖由 自由神 於 2008-10-27 17:07 發表
果真為女生為女死?
我先唔制呀~
又唔係好好身子, 佢過黎我就諗吓~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 05:12 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
嘩.....
呢件無得頂呀
马俏呢件正喎
原帖由 自由神 於 2008-10-27 17:15 發表
嘩.....
呢件無得頂呀
交個朋友啫, 又唔係d 乜~
不過係靚女都得人鍾意咖啦~
我off 一陣, 夜d 返~
原帖由 自由神 於 2008-10-27 17:17 發表
马俏呢件正喎
你睇完先啦, 咁喉擒~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-27 05:19 PM 發表

你睇完先啦, 咁喉擒~
徐嘉依
呢件身材好樣靚隻眼仲大過江若林
杨华都好掂呀......

算....唔睇啦
太多靚女
大皇是但溝番幾十個啦
件件都好呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。