<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Triangel 於 2008-11-12 14:04 發表

死喇,你吾係要我check post check 多次 , 最多比甜相你看
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=193858
喇, 呀Tri 伯又耍人喇~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-12 02:08 PM 發表

痴心fans 典範~
10點等佢,1點佢先到,跟住同傾計同影相,3點幾佢就走
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:07 PM 發表
我攞咗部DVD機去整...要等10日...今日先通知要換頭$1200...
其間我打去問...同頭先覆佢整, 共5次電話, 我一打去就知係我, 整邊部機..
原來依家冇人整機..... ...
係部新 blu-ray, 定係貨倉部VCD?
原帖由 ckp1117 於 2008-11-12 14:05 發表

睇得出
我真係越嚟越頹廢喎~
原帖由 Triangel 於 2008-11-12 14:06 發表

衣家2f成日hang我機
夠期換電腦喇~
原帖由 Triangel 於 2008-11-12 02:04 PM 發表

死喇,你吾係要我check post check 多次 , 最多比甜相你看
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=193858
relax 講吓笑啫..............我想睇康哥相................琴晚miss 咗
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-12 01:56 PM 發表

好忙咩?
又無星要追, 哈佬喂又完左, 無理由無時間咖?
炒股...揾淡食(一日都執3幾千嫁 )
原帖由 d228216 於 2008-11-12 14:07 發表
我攞咗部DVD機去整...要等10日...今日先通知要換頭$1200...
其間我打去問...同頭先覆佢整, 共5次電話, 我一打去就知係我, 整邊部機..
原來依家冇人整機..... ...
買過部好過啦 , 整乜鬼噃~
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:11 PM 發表
炒股...揾淡食(一日都執3幾千嫁 )
自己生意呢
原帖由 Triangel 於 2008-11-12 14:08 發表

我選巴馬爺得吾得!
呀馬爺忙呀, 鼎爺就得閒d 可以陪你四圍去嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。