<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Triangel 於 2008-11-12 02:21 PM 發表

整dvd...
d 佬你幾時成個師奶呀毛咁呀

DVD Player = $49.99

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8873962&type=product&id=1210378661780
我果部係 Marantz DV9600
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:20 PM 發表
新機播DVD, 返而冇咁靚, 兼容問題...而且我部機係一代名機, 要整返用梨Keep..
播DVD靚吾靚,吾係要睇边套DVD片的 Quality 眯?
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:24 PM 發表
去送貨
死仔,抄我
原帖由 Triangel 於 2008-11-12 02:27 PM 發表

死仔,抄我
真嫁
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:23 PM 發表
時勢唔好 小本經營
聽聞衣家時勢唔好, 小本經營風險最小
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:21 PM 發表
打工
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:15 PM 發表
搞野搞到3點幾
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-12 02:13 PM 發表

仲慘過約自己條女.........
今個星期一至六都有娜娜,我今晚唔去,好累,聽日先出動
原帖由 d228216 於 2008-11-12 02:25 PM 發表

我果部係 Marantz DV9600
$2,000 蚊一部 DVD

原帖由 ckp1117 於 2008-11-12 02:30 PM 發表
月巴堡仲吾返學?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。