<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-11-14 12:45 AM 發表

我成日好多野都上腦,我仲諗緊幾時可以見到你裸體啊
我都想

仲有 TriTri
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-14 12:47 AM 發表

你係女我就考慮吓~

但我係你個仔波
原帖由 自由神 於 2008-11-14 12:33 AM 發表
假炮
X 2
原帖由 ckyckk 於 2008-11-14 12:48 AM 發表

郁腳
咁咪勁似痴線佬
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-14 12:39 AM 發表

各為其主啫, 其實都無需要上心嘅.
但係我真係唔明, 大家關係好d, 有好相都可以互相交流吖, 對拍友對搵食嘅記者都有著數咖?
點解總有呢份成見呢?

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
交流?? 水交流流就有,
d狗仔人工低, 素質就更低, 真係有咁既工先有咁既人.....
佢地交既相比一般拍友差, 信和d相冇人買(秘撈), 上梨兵團 download好過, 飯碗受影响矛頭自然指向拍友...
本帖隱藏的內容需要積分高於 999 才可瀏覽

原帖由 ATX-828 於 2008-11-14 12:46 AM 發表

假炮洗文, 係咪Ban得呢

http://www.26fun.com/bbs/thread-193923-1-1.html
留返俾真炮復仇
原帖由 自由神 於 2008-11-14 00:45 發表
咁最大受害咪睇相果班

咩搞成咁.......
自拍兵團真係好辛苦嫁.....
好多人唔明咖.
記者會覺得佢地食飽無憂米, 搞搞震阻住佢地工作.
security guard 會認為佢地係搞事份子, 電車男嗰隻.
其實都係興趣啫, 而且無佢地, 娛樂圈又點可以咁多人走紅?
我都會認同有d 拍友係好唔生性, 但一竹竿唔可以打一船人呀~
原帖由 ckyckk 於 2008-11-14 00:47 發表

之後

娛樂版就少左野睇   

港聞版就多左野睇
港男版多左野睇就真
因為成班都傻晒~
原帖由 gn00987333 於 2008-11-14 00:49 發表

但我係你個仔波
所以我會著衫咯~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-14 12:12 AM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。