<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 beIibaIa 於 21/11/2008 22:53 發表

lala
HIHIHIHI!~
原帖由 belibaba 於 2008-11-21 10:03 AM 發表

你地大哥攪能到我啦呢鑊....................連我呢個移民咗外國多年嘅老表都要蒲頭
佢叫你2 兄弟玩還玩..........咪能走去其他大佬d 場玩, 攪吋人地個party, 仲有咪能開d 甜相post.   ...
大表哥 ~~
话说,828大发的图果然很美,喵~~
TriTri 大有句话说得好:“嗯~~不管去到哪一個論壇都好... 一點要先觀看版規........ 這是對人家的基本尊重.....^^”
原帖由 coolala2005 於 2008-11-21 10:59 PM 發表

HIHIHIHI!~
咁耐唔見你,呢期搞乜
TriTri 大有句话说得好:“嗯~~不管去到哪一個論壇都好... 一點要先觀看版規........ 這是對人家的基本尊重.....^^”
原帖由 coolala2005 於 2008-11-21 10:48 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

原帖由 belibala 於 2008-11-21 03:28 PM 發表
你地慢慢玩飽佢啦
大哥 ~~ no no 嬲嬲 架
原帖由 coolala2005 於 2008-11-21 10:50 PM 發表

情場聖手~家庭救星~ ~~~
原帖由 SCM 於 21/11/2008 23:02 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
原帖由 beIibaIa 於 21/11/2008 23:01 發表

咁耐唔見你,呢期搞乜
我從來都無見過你!~ ~~~
原帖由 coolala2005 於 2008-11-21 11:09 PM 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
原帖由 SCM 於 2008-11-21 11:11 PM 發表
咩事呀石仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。