<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 06:56 PM 發表
傻仔!  
你應該做水吖嘛!
你去廁所開個水喉, 望吓d 水, 感受吓自己可以點做人啦~
做冰...可以無情,不喜不悲。那便立於不敗之地啦...
水呀水...我無水,快D搵人科水俾我
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 06:56 PM 發表

傻仔!  
你應該做水吖嘛!
你去廁所開個水喉, 望吓d 水, 感受吓自己可以點做人啦~
水之後化左做篤尿點算呢?
原帖由 mnbvc 於 2008-11-25 06:58 PM 發表

單車刀行成個字
大皇d車渣唔哂.......問佢借番架玩下,咁咪唔使踩單車咯
原帖由 mnbvc 於 2008-11-25 06:58 PM 發表

咸卡

不聽咸卡言,吃虧在眼前
原帖由 自由神 於 2008-11-25 19:00 發表

做冰...可以無情,不喜不悲。那便立於不敗之地啦...
水呀水...我無水,快D搵人科水俾我
邊個話?
冰係硬, 但唔係最硬, 都有脆弱嘅一點; 一被擊中就碎了.
而且, 冰太固執唔識協調, 不會有變化, 所以不會進步和擴大.

做人應該擁有水嘅特質, 適當地融會貫通, 先叫適切.

我夠無水咯 我食風添咋~~~~
原帖由 kakeidevil 於 2008-11-25 19:01 發表

水之後化左做篤尿點算呢?
冬天疴仲會有水蒸氣添~
所以都係無分別嘅~
原帖由 kakeidevil 於 2008-11-25 19:03 發表

大皇d車渣唔哂.......問佢借番架玩下,咁咪唔使踩單車咯
但係無油喎, 入油自己搞點呀吓~
原帖由 kakeidevil 於 2008-11-25 19:05 發表

不聽咸卡言,吃虧在眼前
著少幾日燈就懶叻~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 07:05 PM 發表
邊個話?
冰係硬, 但唔係最硬, 都有脆弱嘅一點; 一被擊中就碎了.
而且, 冰太固執唔識協調, 不會有變化, 所以不會進步和擴大.

做人應該擁有水嘅特質, 適當地融會貫通, 先叫適切.

我夠無水咯 我食 ...
咁真係做水著數D喎
無野既.....我鳩up,講左出黎就無事嫁啦

大皇呢排o係果邊有無咩斬鑊
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 07:08 PM 發表

但係無油喎, 入油自己搞點呀吓~
聽聞你D愛駒.....
踩一下油都......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。