<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ATX 828 於 2008-11-25 22:00 發表

你是但叫20個版主, 一人出 1萬, 就有20 萬比D 佬影 KAMA 無上裝
叫佢係尼緊個電腦節搞, 到時一定有得賺  
大佬呀...........呢度邊有20個版主?
會員呢, 就有204796人, 不如一人一蚊, 咁就有啦~
大圍福利, 人人有責呀~
呢次食粥食飯就睇你地喇~
原帖由 ATX 828 於 2008-11-25 10:00 PM 發表

你是但叫20個版主, 一人出 1萬, 就有20 萬比D 佬影 KAMA 無上裝
叫佢係尼緊個電腦節搞, 到時一定有得賺  
夾咗20萬..重得閒影咩.不如
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 10:04 PM 發表

大佬呀...........呢度邊有20個版主?
會員呢, 就有204796人, 不如一人一蚊, 咁就有啦~
大圍福利, 人人有責呀~
呢次食粥食飯就睇你地喇~ ...
2f 一人一蚊大行動, 齊齊睇kama冇上裝
原帖由 d228216 於 2008-11-25 22:05 發表
夾咗20萬..重得閒影咩.不如
梗係影啦~~~
食係唔駛比錢咖嘛, 溝掂佢物得咯~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 10:04 PM 發表 大佬呀...........呢度邊有20個版主? 會員呢, 就有204796人, 不如一人一蚊, 咁就有啦~ 大圍福利, 人人有責呀~ 呢次食粥食飯就睇你地喇~ ...
你可以的就CHECK 下尼二十萬人有幾多個係同一IP / 已經超過1年無再上尼
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 09:56 PM 發表

........................死左~
大王駕崩
原帖由 BOYDWAN 於 2008-11-25 10:07 PM 發表

梗係影啦~~~
食係唔駛比錢咖嘛, 溝掂佢物得咯~
溝佢我咪好辛苦
原帖由 clkgtr 於 2008-11-25 22:06 發表

2f 一人一蚊大行動, 齊齊睇kama冇上裝
就係要咁講先引到你件懶鬼出聲~
一於由你地發起呢個行動, 肯定勁過惠康個乜鬼嘢"慳得一蚊得一蚊"呀~
Hi~~~~ HI~~~~~ everyboby !!!!!!
原帖由 ATX 828 於 2008-11-25 22:07 發表

你可以的就CHECK 下尼二十萬人有幾多個係同一IP / 已經超過1年無再上尼
唔緊要咖, 多1個a/c 都係多1蚊, 比夠你20個a/c 都係20蚊啫~
潛左水都唔緊要, 只要呢個呼籲一出, 肯定就算潛左落海床都即刻游番上嚟啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。