<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無搞錯?係圖書館見到有人上咸網同搞咸相.........
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2008-12-8 06:09 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
( W8 N( j5 ?; [9 h8 U3 t
# f; X: f" l0 x/ j( d6 W$ ?7 U3 a2 M
佢唔係 pk 仔黎架
% r9 w7 n8 y' F- p  M2 D我見佢寫(想發達的MK仔==) # n( K) L3 i* b9 `' z3 A2 b
以為又係佢條友仔
原帖由 勇勇 於 2008-12-8 06:14 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
7 S9 _0 ?5 M6 t5 ^; K! }. A& b, k2 Q- v. Y7 k/ D/ l
我見佢寫(想發達的MK仔==) 2 }9 f; v4 [2 Y, A$ [7 Z
以為又係佢條友仔
; |# c7 V# j/ c( B% L, I" T' Z( ?9 J3 p, b3 P) U
ak 好多自拍相 post
0 j1 D) p/ p" e* d6 w% l6 _$ Y- y- v6 q
PK 仔好深閏,唔去影相架
原帖由 ckyckk 於 2008-12-8 06:15 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
+ H! |* u( w" Q$ S2 ~6 [
3 O9 b2 ~( q2 V& x2 G* R, \# O% X! p4 z/ K7 X. D' z
ak 好多自拍相 post $ [) l8 C6 ~1 `" L

% q4 \# C, ], I# gPK 仔好自閉,唔去影相架
7 d  w: Y8 e! |. }& Jak睇佢d分已經知道啦
原帖由 hongkongpeople 於 2008-12-7 05:50 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
& E9 s7 h& ~# `" o% |9 U$ j8 z) n7 T$ m5 n/ [" L' Q, k5 \
    如果人人都好似你的理論,咁只要不傷害別人....咁咪可以自由自在裸體上街/ 在街中打jj...在街中make love.,這些行為為全都不傷害別人,仲要免費做show 添,....其實上咸網點解唔留番係屋企上呢....為何要在公眾地方呢? 如果佢地覺得自己係光明正大就唔駛偷偷摸摸咁....開五六個網址遮住,又要左望右望驚人睇到告發.....咁辛苦做乜呢?????; G% |, }% h) \
係街上睇靚女同圖書館偷偷上咸網完全為兩回事,根本風馬牛不相及.....將兩件事比較完全為狗屁不通
/ J, C! s2 o; t! j" ]1 z
你真搞笑, 偷偷在圖書館上咸網點同裸體上街/ 在街中打jj/在街中make love?" h1 T) s  q) b0 s
1) 前者並無犯法, 而後三者則可能干犯法律。7 o5 ?- U8 C' [4 w. U* A

( F- X/ |% t8 ~0 n0 [1 d8 k+ i4 P2) 前者乃自己做自己事, 如無像閣下般的「八卦」之人, 連人家開5,6個網址都一清二楚? 根本沒人受影響; 而後三者雖在大庭廣眾免費做show, 不排除又有像閣下般道貌岸然之道德之士看不過眼, 認為自己某方面不及做show者, 繼而令心理受傷害, 所以不能比較, 閣下將前後兩者混為一談才是狗屁不通。
6 \1 r9 M, @/ Y( J
+ t- e$ x+ `8 d: e- j' t" P3) 既然閣下發現有人在圖書館上咸網, 觸犯閣下的「道德標準」, 請問當時你有否向上網者勸告或即時向圖書館作出投訴? 如無, 請問為什麼不做? 是否欺善怕惡、怕惹麻煩? 學你話齋, 做人要光明正大, 即場不敢悍衛自己的觀點, 卻在事後在網上道貌岸然地說這道那, 請問閣下又是哪門子的「光明正大」?
6 k) s8 P3 M# [+ V9 u
/ \- S6 q, O8 f% o4 h; B[ 本帖最後由 打狗棒 於 2008-12-8 11:26 AM 編輯 ]

評分次數

• admin

原帖由 勇勇 於 2008-12-7 04:02 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
4 O, M. j5 t/ D9 v8 k6 w+ z3 Z* }6 I$ E2 E) B/ _+ r0 n6 ]
狗公一隻
& g7 t/ Z. V. m& H
又一個口是心非的偽君子, 你唔好講話你未試過? 除非你係一隻被閹的狗公........
樓上個位人權紅衛兵, 大小便都係生理需要, 你可唔可以當街拉屎拉尿, 痴呆失禁者另計!!!$ V1 U; B) u% X8 `5 H4 X
當眾睇咸相, 只不過是一群痴呆失禁可憐蟲!!!
原帖由 ming8964 於 2008-12-8 01:36 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
- h8 O- E' R$ a, e! g9 z樓上個位人權紅衛兵, 大小便都係生理需要, 你可唔可以當街拉屎拉尿, 痴呆失禁者另計!!!
) P% p7 ]5 m  ]當眾睇咸相, 只不過是一群痴呆失禁可憐蟲!!!
* p! S& l" c& s1 ~) f
又多一件岳不群? 我再重申一次, 請問在圖書館上網睇咸相有否犯法? 如沒有, 關其他無謂人甚麼事?
3 U; ]' t6 e3 l* ]9 `
* R+ [$ e: R% U" T! |1) 何謂當眾睇咸相? 請問事件中那人在圖書館睇咸相時有沒有打鑼打鼓, 請旁人見證他在睇咸相? 如沒有, 那麼只有一些存心偷竊別人私隱的人才會無意發覺他在睇咸相。   r- j) X1 k# W

* j2 G2 E3 Z$ u$ N; O$ O2) 你頭腦有病就唔該及早醫治, 通街大小便是犯法行為, 當然不可以做; 而在街看到靚女而有生理反應, 只要沒有動作令到別人不安或傷害, 這只是個人控制性慾是否適當的問題。
3 W  H! y& h% c) x* `' R
9 y$ j# ?/ V5 c) D3) 大家都是睇咸相, 你自己睇就正氣凜然, 人家卻變成「痴呆失禁的可憐蟲」? 好一個寛己嚴人的標準!!!
我要說的都已說完, 再也不作回應, 我做我的真小人, 你們繼續做你們的所謂「君子」, 但我建議樓主下次再發現有人在圖書館上咸網, 請第一時間投訴, 並且做證人檢舉你眼中的所謂「離譜」的事情, 不要光說不敢做!!!
原帖由 打狗棒 於 2008-12-8 11:53 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
" Z$ Z8 F* ?) `3 f, V
. K* t  C# a5 L# o$ C- J又一個口是心非的偽君子, 你唔好講話你未試過? 除非你係一隻被閹的狗公........
1 j% G* G: ]4 s1 o2 K1 T7 M你果然係一個變態人渣,做狗都唔成 / p  X3 _8 j/ K
唔該你快d去睇醫生啦,o係街一見到靚女就有生理返應
/ m4 e& }" @4 G4 u# F* Z飛機我就一定打,不過冇你咁變態週街狗硬想打飛機
9 x8 p# t! ~0 ]* }1 J) m+ s$ q6 T唔該你唔好再發表Y理啦
原帖由 打狗棒 於 2008-12-8 02:54 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif5 @) }4 m* y" Y) |! q5 C
; I9 s4 Q1 [5 z$ V' a
又多一件岳不群? 我再重申一次, 請問在圖書館上網睇咸相有否犯法? 如沒有, 關其他無謂人甚麼事? 1 z0 p' T1 R5 t* p

$ F" M) n# d% @6 j% g+ O) E* m1) 何謂當眾睇咸相? 請問事件中那人在圖書館睇咸相時有沒有打鑼打鼓, 請旁人見證他在睇咸相? 如沒有, 那麼 ...
" n$ Y) |8 H' F# W. t% ?6 G
以這位先生的邏輯來推論,姐係可以係圖書館到做任何東西而唔觸犯法律同傷害唔到人就冇問題?
" r. h* d8 R! Y2 d9 p0 n我經常到圖書館閱讀或到自修室溫習,我經常都見到喲人係上水圖書館帶埋喲野入去食(麥當勞,零食,汽水,飯盒)好似開大食會咁~喲職員勸阻都冇用~喲讀者仲惡過喲職員~用粗口罵到喲職員仆街~搞到喲職員唔夠膽出聲~咁到算喇~食完仲要搞到周圍都係垃圾~喲成人係入面傾電話~喲小朋友又周圍跑~個圖書館仲嘈過個街市~星期六,日喲情況尤其嚴重~喲人仲要係圖書館隨處便溺~喲人有廁所都唔去~一急呢喲家長或者有喲變態佬就係自修室後門附近(儲物室門口)去廁所~圖書館也有一名男士經常瀏覽色情網頁及觀看色情影片~但圖書館職員也沒有阻止~本人曾經多次向圖書館職員投訴~但沒有受到理會~而我也有朋友曾向上水圖書館館長黃小姐投訴~得到我答覆是:得喇~佢地會處理架喇~但到現在~情況並未得到改善~8 w! m* u! L$ u( w3 r$ F

/ n! \/ D6 m4 P5 E  [- N3 h/ z# B8 z唔通上述喲行為又係啱咩~如果以先生你喲理論~上述喲行為全部都啱喇~~雖然圖書館沒有話邊喲野做得邊喲野唔做得~但我諗一個正常喲人應該有禮義廉恥~識得分係公眾場合咩應該做咩唔應該做~

評分次數

• clkgtr

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無搞錯?係圖書館見到有人上咸網同搞咸相.........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。