<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckp1117 於 2008-12-10 02:16 AM 發表

佢係唔係岩岩17歲?
要問Toy爺.....佢有研究
原帖由 ckp1117 於 2008-12-10 02:15 AM 發表

叫左你今朝10點提我,我見你10點20分都未出聲,我就出左門口,cky版主可以做証
我要番工, 個時要做野
你依家比我
原帖由 ATX-828 於 2008-12-10 02:17 AM 發表

要問Toy爺.....佢有研究
佢好似細過我
原帖由 ktwu2007 於 2008-12-10 02:18 AM 發表

我要番工, 個時要做野
你依家比我
收埋左櫃頂,中要用野包住左,星期日我拎比某人簽,到時先拎出來影比你
原帖由 ATX-828 於 2008-12-10 02:14 AM 發表

未成年
冇 人 接 力 加 上 偶 像 台 星 玩 晒 , 新 人 王 , 香 港 樂 壇 好 多 年 都 冇 出 現 過  。 好 在 臨 年 尾 總 算 有 驚 喜 , 女 新 人 鄧 紫 棋 ( G.E.M. ) 一 炮 彈 起 , 識 彈 識 唱 識 作 , 10 月 中 推 出 處 女 碟 至 今 賣 近 萬 張 , 最 緊 要 係   至 滿 17 歲 , 大 把 世 界 玩 。
雖 然 人 仔 細 細 , 但 本 刊 發 現 G.E.M. 戀 愛 經 驗 一 樣 唔 輸 蝕 , 唔 只 hit 爆 新 歌 〈 WHERE DID U GO 〉 是 寫 初 戀 男 友 , 分 手 後 已 極 速 瘟 新 仔 , 上 週 更 登 堂 入 室 見 埋 家 長 過 埋 夜 , 好 open !
家 陣 唔 興 玉 女 啦 , 有 實 力 , 怕 咩 豪 畀 你 睇 !

http://nextmag.700megs.com/12/face080/1.htm
原帖由 clkgtr 於 2008-12-10 02:16 AM 發表

上年先啱啱考完會考
同年
原帖由 ckp1117 於 2008-12-10 02:15 AM 發表

叫左你今朝10點提我,我見你10點20分都未出聲,我就出左門口,cky版主可以做証
原帖由 ckp1117 於 2008-12-10 02:20 AM 發表

收埋左櫃頂,中要用野包住左,星期日我拎比某人簽,到時先拎出來影比你
Why Not Sat
原帖由 ckp1117 於 2008-12-10 02:14 AM 發表

,我都想見識下
**** 本內容被作者隱藏 *****
整緊相忘記左
原帖由 ktwu2007 於 2008-12-10 02:18 AM 發表

我要番工, 個時要做野
你依家比我
你唔係雙失咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。