<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2008-12-29 12:04 AM 發表

當我知道後亦對"果個人"行為感到失望及憤概

但愛情呢樣野作為旁觀者真係好難去明白及介入
你尼句說話, 我係第二個壇人都聽人講過
原帖由 CharAznable 於 2008-12-29 12:06 AM 發表
我完全唔明白,boyd真係就曬佢,佢唔明就話辛苦,boyd都會講愛一個人唔識辛苦吖 ...
要記要計要講有幾辛苦既話,就唔可以叫付出/愛
我相信【佢】話辛苦但都唔會怪佢
原帖由 CharAznable 於 2008-12-29 12:06 AM 發表
馬沙大哥,愛係可以有好多形式
佢唔搵唔代表佢唔愛,佢可能覺得根本兩者合唔黎
又可能佢覺得愛【佢】自己覺得辛苦

我完全唔明白,boyd真係就曬佢,佢唔明就話辛苦,boyd都會講愛一個人唔識辛苦吖 ...
唔明就話辛苦=只因得到的太多

愛一個人唔識辛苦=只因覺自己付出不夠
原帖由 ckyckk 於 2008-12-29 12:09 AM 發表
自從 boxing day 果日開始唔見左 TriTri
原帖由 ckyckk 於 2008-12-29 12:09 AM 發表

自從 boxing day 果日開始唔見左 TriTri
tri媽去搵禮物俾我
當我知道後亦對"果個人"行為感到失望及憤概

但愛情呢樣野作為旁觀者真係好難去明白及介入

ckyckk大哥你都知咩事? 我唔明典解佢要咁對boyd,好激氣
唔同嫁...
左擁右抱又如何?
唔係心入面最愛果個,就算你身邊有十個女人都唔能夠填補得到

可惜果個女人唔知,唔係佢實後悔
原帖由 CharAznable 於 2008-12-29 12:09 AM 發表
又有可能,大皇俾佢既面子太大,如果依加去搵大皇,佢自己落唔到台

愛一個人要講落台?佢有冇比boyd落過台?就算唔係人老婆當人係朋友都唔得咁下
愛一個人不需講落台,但,面子對要威的人來說,比愛情更重
要記要計要講有幾辛苦既話,就唔可以叫付出/愛
我相信【佢】話辛苦但都唔會怪佢

呢番說話同果個女人講就啱
馬沙大哥,愛係可以有好多形式
佢唔搵唔代表佢唔愛,佢可能覺得根本兩者合唔黎
又可能佢覺得愛【佢】自己覺得辛苦

可能就係「佢」不斷地付出, 令到佢變到覺得佢自己既 想法/接受 係理所當然
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。