<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
食左包糖,講野順暢左
愛一個人不需講落台,但,面子對要威的人來說,比愛情更重

要威?佢剝削boyd尊嚴時佢有冇想過?要威就咪叫boyd飛曬d女
原帖由 gn00987333 於 2008-12-29 12:14 AM 發表
食左包糖,講野順暢左
海X堂
可能就係「佢」不斷地付出, 令到佢變到覺得佢自己既 想法/接受 係理所當然

真係人心當狗肺
原帖由 CharAznable 於 2008-12-29 12:12 AM 發表
可惜果個女人唔知,唔係佢實後悔
我用【佢】之前同我講既一句說話黎答你啦
原帖由 Boyd 發表
要為自己任性同過份, 賠上終身遺憾嘅, 係佢.
呢個就已經係佢嘅最大懲罰.
人為善, 福雖未至, 禍已遠離
人為惡, 禍雖未至, 福已遠離
深想一層, 你就會發現, 瞓得安樂嘅, 應該係自己.
咁又點會慘呢?
走得無悔無憾, 你先至係勝利者
原帖由 CharAznable 於 2008-12-29 12:15 AM 發表
愛一個人不需講落台,但,面子對要威的人來說,比愛情更重

要威?佢剝削boyd尊嚴時佢有冇想過?要威就咪叫boyd飛曬d女
要威就叫boyd飛曬d女=才會有唯我獨尊既感覺,更有面子
原帖由 ktwu2007 於 2008-12-29 12:16 AM 發表

海X堂
甘大枝喳
原帖由 CharAznable 於 2008-12-29 12:13 AM 發表
呢番說話同果個女人講就啱
無謂咁諗啦
愛呢個人係【佢】既選擇
對方點回應【佢】點對待【佢】亦有佢既自由
愛/感情事唔同合約交易,唔係有paid就一定要gain
唔可以話點解佢唔係咁諗咁做既
我用【佢】之前同我講既一句說話黎答你啦
引用:
原帖由 Boyd 發表
要為自己任性同過份, 賠上終身遺憾嘅, 係佢.
呢個就已經係佢嘅最大懲罰.
人為善, 福雖未至, 禍已遠離
人為惡, 禍雖未至, 福已遠離
深想一層, 你就會發現, 瞓得安樂嘅, 應該係自己.
咁又點會慘呢?
走得無悔無憾, 你先至係勝利者

係boyd ge手筆
我估唔到boyd去到呢個地埗
話時話,今日我地個主題竟然變左談論愛情,我地都咁多個都做左研究生
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。