<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-1-2 10:04 PM 發表
個邊回唔到啊嗎
乜阿仔你夠分睇咩
原帖由 自由神 於 2009-1-2 10:05 PM 發表
MATHS聽聞你成績唔太好,加把勁
離10號仲有一個星期多D
每日溫少少,至重要養好個溫書mood姐

提早過年真幸福
math都係教返中四 五既野
不過用英文題目
好多名詞都要記
唔記得既要靠估
而且唔係樣樣都掂
有d式點溫點做都係冇進步 個d先吹脹

10號考英文難度返而少d
原帖由 ckyckk 於 2009-1-2 10:21 PM 發表

乜阿仔你夠分睇咩
X2我都睇唔到
原帖由 SCM 於 2009-1-2 10:17 PM 發表

可能已經過左推廣期
唔擺出黎姐
上d大壇問下人la
再冇既就去信和lo
我淨係去左旺角 (4間)同觀塘(1間) 搵......

你有無印象係邊間見過, 佢將d 咸碟堆起一堆, 要搵好麻煩
原帖由 SCM 於 2009-1-2 10:21 PM 發表
math都係教返中四 五既野
不過用英文題目
好多名詞都要記
唔記得既要靠估
而且唔係樣樣都掂
有d式點溫點做都係冇進步 個d先吹脹

10號考英文難度返而少d ...
數學既野
工多藝熟既姐
盡力而為啦
至重要你下年可以轉科呀
原帖由 自由神 於 2009-1-2 10:23 PM 發表
X2我都睇唔到
變身
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-2 10:23 PM 發表

我淨係去左旺角 (4間)同觀塘(1間) 搵......

你有無印象係邊間見過, 佢將d 咸碟堆起一堆, 要搵好麻煩
我去過觀塘裕民坊 neway對面 有兩間 其中一間
佢係幾整齊咁擺d咸碟 而附近係一d普通既日韓片 再加一d少少咸既碟
原帖由 SCM 於 2009-1-2 09:55 PM 發表

冇呀
hea左成個假期
功課做得一份
18年黎最唔乖既聖誕假
亦係18年黎唔跟屋企人出街次數最多既聖誕假
有成3日都係唔跟屋企出夜街(20 23 25)
第一次放聖誕假咁多節目

最唔想既係成日要煩阿媽d野 ...
你食左好多靚野咩
原帖由 akakak777 於 2009-1-2 10:31 PM 發表

你食左好多靚野咩
又bbq 又聚餐 放完假應該會肥左
原帖由 SCM 於 2009-1-2 10:35 PM 發表

又bbq 又聚餐 放完假應該會肥左
又同成班靚女食      羨慕
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。