<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-1-6 10:39 PM 發表
我意思姐係我由細到大都未試過有傭人照顧
其實我都唔係比工人照顧既
佢主要係照顧阿妹同做家務 個時最照顧既咪叫醒我 幫我整早餐咁
其他野都係我自己做返或者阿媽幫我
而且佢都同好多工人唔同 我地唔會要佢出去買餸 而係我同阿媽去買 我幫阿媽拎野
佢只係負責煮 而且自問我地對佢都唔差 飲茶又一齊 去探人 出街玩都係一齊

不過可幸既係 佢走左之後 我好快就適應冇工人既生活
好多家務係佢走左一個月左右 我已經做到熟晒
原帖由 SCM 於 2009-1-6 10:45 PM 發表
其實我都唔係比工人照顧既
佢主要係照顧阿妹同做家務 個時最照顧既咪叫醒我 幫我整早餐咁
其他野都係我自己做返或者阿媽幫我
而且佢都同好多工人唔同 我地唔會要佢出去買餸 而係我同阿媽去買 我幫阿媽拎野
佢只係負 ...
咁係因為你地本身要佢做既野唔多
要習慣自然容易
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-6 10:40 PM 發表

真人真事
我係黃埔見過港男同d 賓賓又拖手又 kiss....
一齊飲茶同睇戲......
我見個賓賓仲大左肚
個港男鬼仔性格唔得咩

佢個肚可能係同香港條仔呢(唔係香港人)

而且點解你要咁強調係黃埔
原帖由 自由神 於 2009-1-6 10:46 PM 發表
咁係因為你地本身要佢做既野唔多
要習慣自然容易
我地本身要佢做既唔多
但係我自己做既亦都唔係多
原帖由 SCM 於 2009-1-6 10:47 PM 發表

個港男鬼仔性格唔得咩

佢個肚可能係同香港條仔呢(唔係香港人)

而且點解你要咁強調係黃埔
我最鍾意黃埔, 因為o個度d 架妹全港密度最高
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-6 10:51 PM 發表

我最鍾意黃埔, 因為o個度d 架妹全港密度最高
係咩
原帖由 SCM 於 2009-1-6 10:50 PM 發表
我地本身要佢做既唔多
但係我自己做既亦都唔係多
無依賴,真係勁呀石仔
原帖由 自由神 於 2009-1-6 10:53 PM 發表
無依賴,真係勁呀石仔
雖然話冇太多野依賴工人 不過個時都算係半個二世祖
人生真係無常
原帖由 SCM 於 2009-1-6 10:58 PM 發表
人生真係無常
做咩突然咁講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。