<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-1-13 21:04 發表
男子漢大丈夫
拎得起放得低
這樣才是我的好大皇
坦白講, 我問左自己好耐.
其實從來無放唔低, 如果放唔低, 當日我點會放棄?
對與錯是與非根本就唔係一回事, 兩個人無辦法繼續落去, 就係無辦法,.
反而, 我係唔想因為自己離開令一個偏激嘅人自暴自棄行回頭路, 我過唔到自己嗰關.
但原來路係佢自己堅持要揀嘅, 要以我做假想敵去令自己好過亦無不可, 無論點攻擊我真係問心無愧.
起碼, 我真係盡左力想去制止過, 結果係點已經無關痛癢.
要為感情找數, 我太多數要找喇
如果第日settle down, 要搵一張床瞓四個人, 先真係頭痕
原帖由 SCM 於 2009-1-13 21:07 發表
之前真係唔知咩事
**** 本內容被作者隱藏 *****
將來有機會, 當小故事講比你聽
原帖由 SCM 於 2009-1-13 21:07 發表

幾個???
到時阿媽扯火都似la

咁我真係算幸福咖喇~
原帖由 自由神 於 2009-1-13 09:21 PM 發表
做咩
原帖由 小小康 於 2009-1-13 21:08 發表

幫輕吓大婆、二婆
分工合作嘛
我呢兩日見識到乜嘢叫"買餸", "煮飯" 同"洗碗", 係我幫佢地三個改嘅新名~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 09:24 PM 發表
對與錯是與非根本就唔係一回事, 兩個人無辦法繼續落去, 就係無辦法,.
反而, 我係唔想因為自己離開令一個偏激嘅人自暴自棄行回頭路, 我過 ...
問心無愧可以了
你起碼仲有3個跟你呀
家下我無左,就變一支公啦
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 09:24 PM 發表 坦白講, 我問左自己好耐.其實從來無放唔低, 如果放唔低, 當日我點會放棄?對與錯是與非根本就唔係一回事, 兩個人無辦法繼續落去, 就係無辦法,.反而, 我係唔想因為自己離開令一個偏激嘅人自暴自棄行回頭路, 我過 ...
Welcome back, my friend.
原帖由 自由神 於 2009-1-13 21:09 發表
又教壞細路
大皇真係番黎啦
我邊有好嘢教到人吖?
水能覆舟亦能載舟, 係好係壞真係要睇用乜角度睇喇
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 09:24 PM 發表

反而, 我係唔想因為自己離開令一個偏激嘅人自暴自棄行回頭路, 我過 ...

anyway 希望佢可以快啲平伏
原帖由 SCM 於 2009-1-13 09:26 PM 發表
做咩
無,估唔到你會玩呢D遊戲姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。