<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 11:02 PM 發表

並不是我進化了.
真相是, 我在過去的日子, 退化了.
我不想領前太多令有人追得太吃力, 所以我過去只有停步去等.
今天, 我不用再停下來了.
所以, 你們看到的, 是原來真正的小弟.
我並不利害, 天外有天, 人外有人,  ...
要休息了
後會有期
原帖由 自由神 於 2009-1-13 23:04 發表
幾吃力我都要追
實要咬實你唔放
對你,我會走得更前的.
來追我吧,我期待這一天
原帖由 小小康 於 2009-1-13 23:05 發表

要休息了
後會有期
放心,一定會的.
老朋友,保重
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 11:07 PM 發表

放心,一定會的.
老朋友,保重
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 11:06 PM 發表
對你,我會走得更前的.
來追我吧,我期待這一天
  怒追
我呢個人好犯賤嫁
要有人帶住我先識快先識向前

我要追
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 11:05 PM 發表

總會有的, 香港只是等火車頭, 尾隨在後吧.
何不把握機會, 創造更多給自己?
時勢, 是可以利用去造就自己的
我都知香港係有好多好人材, 不過可以發展的, 實在太少......
我地會唔會只係等死
原帖由 自由神 於 2009-1-13 23:10 發表

怒追
我呢個人好犯賤嫁
要有人帶住我先識快先識向前

我要追
比心機讀書,努力去工作,發掘多d 機會比自己,去令自己向前.
當你心無雜念向終點衝線後,就會發覺,你已經超越我了.
我期待這一天來臨.
原帖由 BOYDWAN 於 2009-1-13 11:14 PM 發表

比心機讀書,努力去工作,發掘多d 機會比自己,去令自己向前.
當你心無雜念向終點衝線後,就會發覺,你已經超越我了.
我期待這一天來臨. ...
我成日唔明我其實心入面有咩雜念
我知我有,但我真係唔知係咩唔知點消除
原帖由 ktwu2007 於 2009-1-13 23:10 發表

我都知香港係有好多好人材, 不過可以發展的, 實在太少......
我地會唔會只係等死
真悲觀呢~
社區發展根本就不存在規範,規範是人為的.
為甚麼要受規範限制,亦不做訂制規範的人?
原帖由 自由神 於 2009-1-13 23:16 發表
我成日唔明我其實心入面有咩雜念
我知我有,但我真係唔知係咩唔知點消除
唔知係乜咁點解重要諗? 唔知點消除咁點解重要諗?
唔諗,就一切都可以消失得蕩然無存.
專注,就可以令自己乜都無需要諗.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。