<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-1-15 11:17 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
原帖由 Lee3 於 2009-1-15 11:38 PM 發表

中央可信度=0% (同樣也是“50年不變”)
lee哥哥 忽然出現
原帖由 clkgtr 於 2009-1-15 11:44 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
係呀.....而家d友炒高曬
科大D商無ABBB你都唔使諗
原帖由 coolala2005 於 2009-1-15 11:43 PM 發表

因為我係論壇隱形人
夏目lala
http://news.yahoo.com/s/ap/20090114/ap_on_re_as/as_china_quake;_ylt=AhBaL3n1xdiHA7UY7mH2HDEBxg8F

"We are hoping that the party's central committee will investigate the question of building construction quality because we believe it had to do with the deaths of our children," Liu said. "No other building around the area collapsed. The teachers' office didn't fall. Even a Qing dynasty mud wall didn't fall."

翻譯后就是:
“我們希望中央會對於建築品質作出研究,因爲我們相信這和我們孩子的死有很大的關係”劉說,“在這周圍,沒有其他的建築倒下,老師們的辦公室沒有倒下,就連一座清朝的泥墻也沒有倒下”
原帖由 自由神 於 2009-1-15 11:45 PM 發表
係呀.....而家d友炒高曬
科大D商無ABBB你都唔使諗
我d frd 果時DEEEE 都入咗 cityu
原帖由 coolala2005 於 2009-1-15 11:43 PM 發表

因為我係論壇隱形人
又用金手指屈機
原帖由 clkgtr 於 2009-1-15 11:47 PM 發表

我d frd 果時DEEEE 都入咗 cityu
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

原帖由 自由神 於 2009-1-15 11:43 PM 發表
我唔係咁既意思
只係若果你唔認識佢個人
你又點能夠知道佢係咪你杯茶呢.....
係...可能你會話,我淨諗住溝完食完就算,keep得幾耐咪幾耐囉唔care
但你唔認識佢....你又點可能溝得到佢呢 ...
弊在我次次見到至愛就5識講野ga la  會啞左    所以咁多年都係得個望字
原帖由 coolala2005 於 2009-1-15 11:33 PM 發表
你剎那就是幹探 永遠太小心眼 你剎那又會忽然燭光晚餐
你剎那熱像太冷 謀殺了太多空間 給我溫暖總有限
到底你寧願孤獨 還是眷戀蝙蝠 藏起真正面目 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。