<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
肥堡個mon 好似係1680*1050, set 1200*800會有黑邊
原帖由 ckyckk 於 2009-2-4 05:37 PM 發表

原來你做咗磨心

早幾日我好忙乜都冇留意

唔係蝦蝦報料我都仲未知

累你受委屈真係唔好意思
乜料
邊個蝦蝦
我乜刀唔知米亂屈坡

原帖由 d228216 於 2009-2-4 06:09 PM 發表
肥堡個mon 好似係1680*1050, set 1200*800會有黑邊
而家就係偏左左面,桌面個我的電腦,無左個我的,d佬幫幫手
原帖由 ckp1117 於 2009-2-4 06:12 PM 發表

而家就係偏左左面,桌面個我的電腦,無左個我的,d佬幫幫手
set 番 1680*1050
原帖由 nbn 於 2009-2-4 06:11 PM 發表

乜料
邊個蝦蝦
我乜刀唔知米亂屈坡
不打自招
原帖由 ckp1117 於 2009-2-4 06:08 PM 發表

又加分,,,,想我死
你啲老朋眼紅你啫

而家係版主欣賞你回覆而加分,有咩問題

有人挑剔你可以幫我問吓佢

我對版支加分係咪要先得佢批準
原帖由 nbn 於 2009-2-4 06:11 PM 發表

乜料
邊個蝦蝦
我乜刀唔知米亂屈坡
對號入座

乜料
邊個蝦蝦
我乜刀唔知米亂屈坡
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
原帖由 d228216 於 2009-2-4 06:13 PM 發表

set 番 1680*1050
設定值果度無
原帖由 ckyckk 於 2009-2-4 06:15 PM 發表

你啲老朋眼紅你啫

而家係版主欣賞你回覆而加分,有咩問題

有人挑剔你可以幫我問吓佢

我對版支加分係咪要先得佢批準

今晚on唔on msn,等你比野我同有野問你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。