<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-2-6 11:30 PM 發表

邊 L 個寸你 我幫你炸柒佢
5係26  係第2個壇  條友出低價 仲要問3問4 要同1手差5多
我未串番佢 話佢個價要支無咩問題2手都幾難有人放比佢
條友仲係度串話自己個價有人會放wor
佢都on 99 ge  我check過曬近2個月成交價先 set 番差5多ge價放 叫攞average price la
條on9仔都5用下腦係度亂咁up  我賣出左之後兩日又有一支成交仲高我少少tim
世界真多仆街

yesterday 交收328 條仆街自己講話用死馬 佢同左半年就luck皮la
我個支10個幾月 無花無事
塵都5多
淨係落腳個舊野因為之前攞左去整可能d 師傅move 過 所以個腳架位好似有少少好似花左咁ge樣
條仆街就講3講4 5買
master d 都在場  走人個陣dd都話 比我就少9佢
連master d 都好滿意我支野 又5係放得貴
條友要完美就5該買1手 5好係度串77 la 吊9佢

原帖由 clkgtr 於 2009-2-6 11:31 PM 發表

隻隻馬都偏黃
     328 偏粉藍ga  有用過ge人都知
原帖由 ckp1117 於 2009-2-6 11:31 PM 發表

睇來要JJ同vanko先平復到你心情
心情5好 邊個都無用
原帖由 akakak777 於 2009-2-6 11:38 PM 發表

328 偏粉藍ga  有用過ge人都知
都係偏色
原帖由 clkgtr 於 2009-2-6 11:39 PM 發表

都係偏色
你咁講即係n 偏綠 又係偏色
sony偏藍又係偏色姐

n個d人主影風景 對於佢地講  c未何嘗5係偏色
原帖由 akakak777 於 2009-2-6 11:41 PM 發表

sony偏藍又係偏色姐

c 偏咩色呀
原帖由 akakak777 於 2009-2-6 11:41 PM 發表

sony偏藍又係偏色姐

數碼相偏色可以執
原帖由 clkgtr 於 2009-2-6 11:45 PM 發表

c 偏咩色呀
粉紅  
原帖由 kinz 於 2009-2-6 11:46 PM 發表

數碼相偏色可以執

kinz哥 知5知邊度放2手 收得高ya
原帖由 akakak777 於 2009-2-6 11:46 PM 發表

粉紅  
係得呢度既都係影人多嫁喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。