<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我13/2去左輪右李影dancer

790 x 1150 PIXEL下載

789 x 1150 PIXEL下載

原帖由 d228216 於 2009-2-12 01:32 PM 發表
我13/2去左輪右李影dancer
原帖由 ckp1117 於 2009-2-12 01:31 PM 發表

有咩女優介紹
松本まりな
http://www.d2.dion.ne.jp/~mmarina/
原帖由 gn00987333 於 2009-2-12 05:35 AM 發表
唔該哂kt,但,個段時間,我沖緊涼,睇唔到
真係對唔住個個人
佢話問 keliven 同 a lo 都唔知道有你尼個 jai jai
~~~~~~~~~~
在世間尋覓愛侶

尋獲了但求共聚

然而共處半生都過去

我偏偏又後悔..............

別了她原為了你

留住了愛亦留住了罪

誰料伴你的心今已碎

卻有她在夢裡

為何離別了 卻願再相隨

為何能共對 又平淡似水

問如何下去 為何猜不對.......

何謂愛 其實最愛只有誰

任每天如霧過去

沉默裡任寒風吹

誰人是我一生中最愛?

答案可是絕對.....

為何離別了 卻願再相隨

為何能共對 又平淡似水

問如何下去 為何猜不對

何謂愛

誰讓我找到愛的證據 .......
原帖由 自由神 於 2009-2-12 09:10 PM 發表
在世間尋覓愛侶

尋獲了但求共聚

然而共處半生都過去

別了她原為了你

留住了愛亦留住了罪

誰料伴你的心今已碎

卻有她在夢裡

為何離別了 卻願再相隨

為何能共 ...
失戀失傻左??
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 自由神 於 2009-2-12 09:10 PM 發表
在世間尋覓愛侶

尋獲了但求共聚

然而共處半生都過去

別了她原為了你

留住了愛亦留住了罪

誰料伴你的心今已碎

卻有她在夢裡

為何離別了 卻願再相隨

為何能共 ...
一個人個時 唔好係214附近既日子聽咁多呢d歌
原帖由 e_e 於 2009-2-12 09:19 PM 發表
失戀失傻左??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。