<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 女子機場哀嚎全紀錄
返回列表 回復 發帖

女子機場哀嚎全紀錄

http://www.youtube.com/watch?v=WMYXIaFYmbY/ z7 ?$ s' @. [& l

+ f8 L( p# ^* a! k
( s# k: f+ }0 ?* v" n嘩,個女人好失常.....
$ M( T* q- v# L$ V, d$ P% w% Q& C8 T
如果當時我在現場一定笑到收唔到聲

評分次數

如果我可以飛,又可以水中呼吸就好!
青山醫院走犯ar~

評分次數

生離死別嗎

評分次數

姑且排除佢因為遇到意外而引致遲到,但觀乎呢位呀姑既表現,不外係諗住扮激動死o累爛o累博可以上倒機,連殿地都出埋,確係應該扮個奬過佢。。。。。# x. O" i0 \8 a1 t, \

: J& Q. a* H: |0 u1 v4 l[ 本帖最後由 衰貓 於 2009-2-16 08:22 PM 編輯 ]

評分次數

出位表演換一張免費機票, 醒

評分次數

呀!!!!!!!呀!!!!!!!!!!我都話架啦!!!!!呀!!!!!!!!呀!!!!!!!!4 p% i7 Q" X, h# x* D% F- P3 r' d
嗄.....嗄.....點解咁樣架....嗄..../...嗄......

評分次數

"飛機唔等人"一向都係金句啦/ m& F& U  d6 h
佢自己遲到唔怪得人
& D! ]$ }( p, o5 ~不過佢咁激動好似因為佢番美國攪居留權 (對話內容有講過.....)
5 B- A- L; B) [9 V睇情況似係上唔到機就會冇左果種

評分次數

原帖由 alienck 於 2009-2-17 02:51 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif3 G4 \9 ~% w- w& V
"飛機唔等人"一向都係金句啦
1 J3 T( p; o# `7 [$ ^佢自己遲到唔怪得人2 y3 x; c% p, d: z3 k& y
不過佢咁激動好似因為佢番美國攪居留權 (對話內容有講過.....)
- H9 {3 _3 B  W& b. h7 `/ ?睇情況似係上唔到機就會冇左果種
8 u8 j# w' ]2 B" Y+ F4 [( t( L9 X( b3 @

$ l; b$ c+ C! Y3 i" T8 S- V你聽倒佢翕乜真係配服 。。。。。咁大個人,如果係明知呢班飛機係一定要上倒既,就早兩個鐘出門口都要啦,就算有意外都唔係藉口,知道意外預唔倒就更加要預早啲俾自己可以有時間走盞,真係俾人話心腸唔好都要講句,抵x死。。。。。

評分次數

原帖由 衰貓 於 2009-2-17 10:50 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif7 W% l4 L6 O) f! D" N
' @, D) ~6 R7 B1 p& ?9 b

9 _5 D, u( e" N- ~8 s% l  J
  B; \0 P* r! f0 V! c# k9 V& U你聽倒佢翕乜真係配服 。。。。。咁大個人,如果係明知呢班飛機係一定要上倒既,就早兩個鐘出門口都要啦,就算有意外都唔係藉口,知道意外預唔倒就更加要預早啲俾自己可以有時間走盞,真係俾人話心腸唔好都要講句,抵x ...
. ?- \2 E* w! y9 ~" V! b+ V4 O  A# v6 f
1 a, Y& t7 d9 }) r' p" X7 V咁又唔好咁直
; H" `2 p4 u5 z- y1 O不過小弟未坐過飛機6 l; D$ ?  J1 V+ N) e! A& i
都知道要早一兩個鐘到機場check-in5 c) R; c" L# r
攪得寄行李,過安檢/海關都已經差唔多上機

評分次數

原帖由 alienck 於 2009-2-17 01:31 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
& V, S: V) k# |& s/ i- T3 `; B- q2 D' A0 ^
$ Y% r/ ]8 ]* p0 I: ~/ k0 n8 E7 D
咁又唔好咁直
" w$ I1 s2 q$ ~) j不過小弟未坐過飛機. _3 ?6 B4 M7 L2 N/ Y) b2 O$ ^
都知道要早一兩個鐘到機場check-in
( P- F5 x( r' H* v攪得寄行李,過安檢/海關都已經差唔多上機
  x, M$ B, Z3 S( Z* a4 p7 }! ~/ v3 {# o2 K! U* B4 H
她已check-in, 海關都過埋,. E. k" p5 D5 T
因為她的位置是候機室, 登機閘口.+ J9 [0 X) Y& s/ P1 s0 [
行不到50步便已在機上.$ l* B8 s9 C9 |3 Q
) W7 j  N1 z$ G7 g; f* W6 h

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 女子機場哀嚎全紀錄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。