<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Triangel 於 2009-3-19 10:52 AM 發表

Who are you?
原帖由 ckp1117 於 2009-3-19 10:55 AM 發表

why are you crying so bad, baby
原帖由 belibala 於 2009-3-19 10:00 AM 發表

how are you mt friend? checked x-city last night?
劉兆玄金句:
『水至清則無魚,人至賤則無敵。』
『對流血一週仍然不死的動物千萬不能大意… 』
『我不是隨便的人,但隨便起來就不是人。』
『流氓不可怕,就怕流氓有文化。』
原帖由 ckyckk 於 2009-3-19 04:45 AM 發表

多乜春 ella 丫嘛
她是最愛 , 但我也次愛 三愛 四愛 .....
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 e_e 於 2009-3-19 04:43 AM 發表

雖然我like包包臉 , 但 ...
包包臉黃蓉 , 瓜子臉郭靖 , 拍三級片歐陽峰 ... 我受不了
話事話!
點解黃蓉不可以包包臉
郭靖點解吾可以瓜子臉
歐陽峰都話明係老動物
動物點解吾可以拍三級
原帖由 d228216 於 2009-3-19 11:35 AM 發表

劉兆玄金句:
『水至清則無魚,人至賤則無敵。』
『對流血一週仍然不死的動物千萬不能大意… 』
『我不是隨便的人,但隨便起來就不是人。』
『流氓不可怕,就怕流氓有文化。』 ...
『治 亂 世, 用 重 典;』
『重 典 治, 世 復 亂。』
原帖由 Triangel 於 2009-3-19 12:08 PM 發表

話事話!
點解黃蓉不可以包包臉
郭靖點解吾可以瓜子臉
歐陽峰都話明係老動物
動物點解吾可以拍三級
1,聰明女通常唔會包包臉 ...
2,郭靖 ... 就是半弱智嘛 , 怎可能瓜子臉???
3,歐陽峰是老"毒"物 ...
原帖由 e_e 於 2009-3-19 12:14 PM 發表

1,聰明女通常唔會包包臉 ...
2,郭靖 ... 就是半弱智嘛 , 怎可能瓜子臉???
3,歐陽峰是老"毒"物 ...
一個女仔鐘意左條仔通常都會變蠢, 包包臉好正常
下半部的射鵰郭靖一點不弱智, 瓜子臉有何不可?
世間有毒的動物多的是,老"毒"物, 老"動"物, 有何不同
原帖由 Triangel 於 2009-3-19 12:24 PM 發表

一個女仔鐘意左條仔通常都會變蠢, 包包臉好正常
下半部的射鵰郭靖一點不弱智, 瓜子臉有何不可?
世間有毒的動物多的是,老"毒"物, 老"動"物, 有何不同 ...
1,我無野講 ...
2,如果係咁 , 果套野都改左唔少

吳嘉樂老婆真係超姐姐feel , 好正
原帖由 e_e 於 2009-3-19 12:26 PM 發表

1,我無野講 ...
2,如果係咁 , 果套野都改左唔少

吳嘉樂老婆真係超姐姐feel , 好正
你講緊呢位姐姐?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。