<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2009-4-26 11:07 PM 發表
希望係la
啱啱口快爆左自己要見工既事比佢聽
佢都祝我成功
其實我唔想講住 因為如果講完比人知(包括比fd知)又見唔成
會幾瘀下
無所謂嫁~
起碼若果下次講電話佢有問你見成點
咁姐係證明佢都有上心

瘀? 包生仔嫁咩
原帖由 SCM 於 2009-4-26 11:08 PM 發表
都話唔想講
講啦,唔使怕嫁
原帖由 SCM 於 2009-4-26 11:08 PM 發表
咁係佢既事 我管唔到wo
一日未有心事交流.....一日都做唔到佢心目中重要一員嫁喎
原帖由 自由神 於 2009-4-26 11:11 PM 發表
無所謂嫁~
起碼若果下次講電話佢有問你見成點
咁姐係證明佢都有上心

瘀? 包生仔嫁咩
包生仔????
原帖由 自由神 於 2009-4-26 11:12 PM 發表
一日未有心事交流.....一日都做唔到佢心目中重要一員嫁喎
佢依家既生活都離唔開讀書二字
如果要講心 我依家最多只係問佢有冇壓力 辛唔辛苦咁ja
原帖由 SCM 於 2009-4-26 11:12 PM 發表

包生仔????
姐係話:唔通一定掂嫁咩
原帖由 SCM 於 2009-4-26 11:14 PM 發表

佢依家既生活都離唔開讀書二字
如果要講心 我依家最多只係問佢有冇壓力 辛唔辛苦咁ja
咁你覺得係就係就係啦
始終係你同佢傾電話
原帖由 自由神 於 2009-4-26 11:16 PM 發表
咁你覺得係就係就係啦
始終係你同佢傾電話
如果我講我既心事又如何???
原帖由 SCM 於 2009-4-26 11:32 PM 發表
如果我講我既心事又如何???
佢得閒都還可以....
佢唔得閒就.....
原帖由 自由神 於 2009-4-26 11:34 PM 發表
佢得閒都還可以....
佢唔得閒就.....

所以我從來冇講過心事比佢聽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。