<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:29 AM 發表
佢成日都衰手多呢,係到打左句求分既字眼,之後先見你地加分
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 01:17 AM 發表
如果用肥堡黎做例子,老實講,我同佢出去影相,我自己睇到既事係,佢十分之自我
我一開始認識佢,就聽好多兵團既人講佢
每樣事都係自私自利,但我信佢有得改,
依加佢慢慢改善緊,但一開始俾人既印象唔好,就要用好長時間接受 ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 2700 才可瀏覽
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:29 AM 發表
個邊既事都攞過黎講係因為,呢區同個區有好多誤會出現左
執著, 兩個字
有人執著個人觀點, 有人執著所謂版區之見,
有人執著人地講話, 有人執著言語無罪.
我唔識咩道理咩原則, 只想保住頑童, 若到某程度, 影响頑童存亡, 我會出手, 有錯就錯喺我身上, 只要大家可以繼續上來.
但新版主太著重原則, 其實原則重要定頑童重要??
勾心鬥角部份原於加分問題, 分數係各區共通, 雖然實際冇咩用, 但有人好着意亦係正常, 人家辛苦出紛影相回相加幾分, 有人無白求分又得, 又或一貼過佰份,
肥堡本人得罪人我唔講, 但佢今日出紛比人杯葛, 你地唔可以話「頑童內政」就唔關你地事.  你地實在提供條件.
現實就係我地大部份都見過面識既, 要佢地完全放低現實入梨, 己經冇可能, 除非就要ban哂我地自拍兵團.
以後你地要點做我都冇法子了, 你地係正式版主, 我唔係干涉.
我冇求分, 多數求片
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 01:32 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我個陣唔追貼,返黎見邊頁就係個頁回,未必睇到
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 01:31 AM 發表
開始加分的是我
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 01:31 AM 發表
咁佢做錯啲咩 ?
求分有咩錯 ?
加分又有乜唔啱 ?
點解啲人要圍佢 ?
圍佢嗰幾個有冇喺度求過分 ? ( T 君除外 )
你估尋晚我地一視同仁的話,佢又會唔會俾人圍 ?
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 01:08 AM 發表
比小小耐性啦, 我打緊嘢
comeon babe
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 01:35 AM 發表

開始加分的是我
其實重點唔係加分個個,係要分既本人好多人唔鍾意
所以你地加左分就關你地事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。