<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 01:51 AM 發表
有因必有果,如果本身唔衰,做好多事都唔會有人有意見
冇錯,係唔關人事,但一切係在於"公平"兩字引起
在現實沒公平,連網上也不公平,接受不到的,也算是愛網上的一種行為 ...
原帖由 ?????? 於 2009-2-18 11:43 AM 發表
銀行如果話無一百萬存款唔俾提款咭你, 你會唔會為咗呢樣方便嘢去走險打劫一百萬返嚟存入銀行?

你可以話唔公平, 但呢個係遊戲規則, 想玩就要去遵守
原帖由 ?????? 於 2009-2-18 01:26 PM 發表

老實講句:唔好天真.....由大家出世個日起已經無一樣嘢會係公平, 除咗「面對死亡」
gn 仔.......你認同嗎 ?
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:54 AM 發表

所以你對佢嘅評語唔得中肯
更唔係一個可以將現實同虛擬分清界線嘅評論會員
我細個啊嗎
仲有好多野要向好多人學習
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:59 AM 發表

尼d 野, 係咪 boy o既理論
原帖由 d228216 於 2009-5-2 01:56 AM 發表
水能載舟亦能覆舟
試問連掌舵嗰位都只會側向一邊轉

條舟又焉有不覆之理
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:59 AM 發表

唔太認同,我認為世界有世界既玩法,我地呢到主要都係人人平等
同一階層
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-2 02:01 AM 發表

尼d 野, 係咪 boy o既理論
呢啲係與 BOYBOY 反道而行嘅理論
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 02:03 AM 發表

試問連掌舵嗰位都只會側向一邊轉

條舟又焉有不覆之理
你條舟有降落過咩
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-2 01:55 AM 發表

肥bo, 咁叻 交際, 你使乜驚佢
佢有幾叻交際
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 02:04 AM 發表
唔太認同,我認為世界有世界既玩法,我地呢到主要都係人人平等
同一階層
Thanks ~

你有超越好多人嘅思維同資格
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 02:08 AM 發表

Thanks ~

你有超越好多人嘅思維同資格
超勁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。