<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:16 AM 發表

吓...........我真係比你地搞到陀陀令........
唔緊要啦,因為我地個個都好想同你傾計,係會咩都講架啦
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:15 AM 發表

hahahahaha~  即係係咪假咖?
我陣間真係匯d 精液比佢, 佢就多得你唔小咯~
佢可以用梨冲柯华田 ...seeyou
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 02:46 AM 發表
首先呢, 我想講嘅係, 我並唔係船頭驚鬼船尾驚賊 , 更唔係危言聳聽, 如果係咁, 又點會未夠24小時香港就出現個案呢?  只係因為我從某d 途徑認知左好多, 知道呢次事件實在可大可小 , 縱使我而家嘅記憶同印象仍然 ...
有乜唔著 ?  等我第一個答你

有,仲有好多添

1.我不懂放開懷抱
2.我錯在默守成規
3.我唔識訶諛奉誠
4.我不夠圓滑世故
5.我太重人人平等

基於以上五大缺失,我正式向大皇你呈辭所有"文字區"及"香港 net 模"版主職務
有負你厚望,對不起
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 03:15 AM 發表

Be Careful with What You Wish! 肥堡一句話有兩9幾分,你一句話可能髮過中間六合彩,到時唔好唔記得我
我寧願要 swimsuit o既裸照, 多過    中六合彩
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:18 AM 發表

咁有都唔奇嘅, 呢段日子幫我嘅朋友實在有好多, 所以我真係無懷疑過咖......
照我所知,我地呢到你係冇借人錢
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 03:09 AM 發表

I have unlocked it already.... Please let me know if you want to have it deleted
Thanks, Tri.........I had read the post.
what had I done before the operation? can anyone tell me?
is that mean now the girls who claimed are my girlfriend are true? what's the meaning of "Waltz For The Moon"?
I just don't know how to handle, cos their act cause me chaos so much......

BTW, it can be delete, thanks for help me to guard this for such a long time, thanks indeed buddy.
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 03:19 AM 發表

有乜唔著 ?  等我第一個答你

有,仲有好多添

1.我不懂放開懷抱
2.我錯在默守成規
3.我唔識訶諛奉誠
4.我不夠圓滑世故
5.我太重人人平等

基於以上五大缺失,我正式向大皇你呈辭所有"文字區"及" ...
boy, 乜都唔記得......
你d 野佢點決定
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:24 AM 發表

Thanks, Tri.........I had read the post.
what had I done before the operation? can anyone tell me?
is that mean now the girls who claimed are my girlfriend are true? what's the meaning of "Waltz Fo ...
佢個名好似叫 rita, 你可以同 gn 仔 msn 傾番
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-2 03:12 AM 發表

好在我唔係騙徒.......
你已經唔記得哂, 你在頑童的功勞
sorry 呀.........我唔係太記得, 唔好介意~
但係你會同我咁講, 我知道你一定係我嘅其中一個好朋友~
我在頑童的功勞? 我只係記得你地對我好好, 好開心好好感情咋....
咁其實都好足夠啦~
原帖由 clkgtr 於 2009-5-2 03:13 AM 發表

咁就益佢, 還夠2億比佢喇
hahahahaha~
咁真係高息咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。