<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:38 AM 發表

hahahaha~
我都睇得幾吃力, 可能耐無咁做啩~
我地可以就返你
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:33 AM 發表

我仍然喺瑞士, 係有朋友幫我用緊佢香港嘅ip 入嚟, 原因第日見面再講~
我估你依家係用控制你友人hk 電腦尼上網
原帖由 d228216 於 2009-5-2 03:16 AM 發表

唔知你講邊個 幾+歲椰売頂??
刀可救人亦可殺人, 救人可善可惡, 殺人可惡可善, 為惡者可本善良, 善良者亦會無心下為惡...
世界無絕對絕錯.. : ...
我冇你諗得複雜,近乎人身攻擊就係惡

既然為惡,我係咪可以 ban 埋其餘兩個 ? ( 橫掂肥堡都 Ban 得咯 )  

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... &highlight=test
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 03:43 AM 發表

我冇你諗得複雜,近乎人身攻擊就係惡

既然為惡,我係咪可以 ban 埋其餘兩個 ? ( 橫掂肥堡都 Ban 得咯 )  

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=202372&highlight=test ...
件事都咁耐就算了.......
去沖涼囉
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-2 03:49 AM 發表

件事都咁耐就算了.......
算 !! 咁 pyau 呢 ?
事實上真係有人因為俾圍而走喎
如果你可以揾到 pyau 返黎要算有乜所謂

P.S ak 你睇吓,kt 同你求情呀,你有冇覺得自己一直過份執着呢
皇爸,如果你想知道你一部份既資訊,你可以上msn找我
如果你記不起msn的密碼,也可在這裡找我
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 03:57 AM 發表

P.S ak 你睇吓,kt 同你求情呀,你有冇覺得自己一直過份執着呢 ...
喂! 我好似係講緊你 去ban 人的原因, 個單野喎.
又關我乜事

訓先

原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 03:57 AM 發表

P.S ak 你睇吓,kt 同你求情呀,你有冇覺得自己一直過份執着呢 ...
kt 求情我好多謝佢 不過講執著  我相信好多人都覺得應該係你  其實如果講ban咩ban物 你可能都有好多野要比人ban  不過我個人係5仲2玩踢爆 代理ip 對於你都發揮左5少作用la 所以我都5會講咁多la
如果要講反思的5止我一個 至於你需5需要反思 你諗你 咁大個人玩公仔5洗玩出場 正如kinz哥一句 作不必要動作 個人行為不受歡迎的 好快會被大眾所遺棄 e句帶出咩野反思呢 我信相你先答到你自己
我今日入e區係要話比gn 佬大知 我地今晚幫佢影左胡琳姐姐 就係咁多 亦5會多回 完

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。