<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
雖然我今日突然講左一大輪野,一開始雖然有d唔開心,但最後都係開心大於唔開心
因為最起碼都知道少少大家諗緊d咩
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 03:19 AM 發表

有乜唔著 ?  等我第一個答你

有,仲有好多添

1.我不懂放開懷抱
2.我錯在默守成規
3.我唔識訶諛奉誠
4.我不夠圓滑世故
5.我太重人人平等

基於以上五大缺失,我正式向大皇你呈辭所有"文字區"及"香港 net 模"版主職務
有負你厚望,對不起
hahaha~
你呢d 唔係叫唔著喎, 雞仔~
真正嘅答案, 你都仲未答到我呢~
係一個由心而答嘅答案, 唔係呢5個"論點"呀~

1.不懂放開懷抱, 不是錯, 是愚蠢, 不會放開自己令自己好過, 又點去以身作則去放開別人缺失?  
2.錯在默守成規, 不是錯, 是頑固, 不會變化多面去應對人事, 又點去令各種層面人與事去融合?
3.唔識訶諛奉誠, 不是錯, 是不智, 不會理解訶諛奉誠的技巧, 又點去以諛制訶令矛盾不攻自破?
4.不夠圓滑世故, 不是錯, 是糟塌, 不會善用自己作為好媒介, 又點去轉達令弱勢得益強勢妥協?
5.太重人人平等, 不是錯, 是鹵莽, 不會將信念循序漸進擴散, 又點去令人感到人人平等的可貴?

以上五個唔係缺失, 只係你嘅不足同弱點, 更唔係所謂"唔著"; 一直以來, 你從來無辜負過我同一眾同伴嘅期望, 而你地每一個都做得精彩絕綸, 克盡己任.
如果係無呢份盡忠心意, 你根本無需要同我講, 乜都唔理都已經可以當離開, 你係一個點嘅人, 我完全理解.
你同我, 同admin兄, 甚至一眾同伴, 都無需要講對唔住.
因為, 我早已講左, 當你地答得出一個由心而答嘅答案, 就會了解我嘅答案.
雞仔版主職務無限期休假, 唔好比自己有個枷鎖, 陪吓我同班朋友開開心心過日辰就可以.
但係, 兄弟你要記實, 你爭我一個答案呢~ 比你爭住先, 遲d 先私底下答我啦~

原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 04:41 AM 發表

hahaha~
你呢d 唔係叫唔著喎, 雞仔~
真正嘅答案, 你都仲未答到我呢~
係一個由心而答嘅答案, 唔係呢5個"論點"呀~

1.不懂放開懷抱, 不是錯, 是愚蠢, 不會放開自己令自己好過, 又點去以身作則去放 ...
我仲係到
皇爸,我要去訓啦
睇落最適合做下一任頑童楂fit人的是gn
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 05:09 AM 發表
睇落最適合做下一任頑童楂fit人的是gn
龍頭仲係你
首先我要表明嘅係, 我唔係康復而回歸.
有好多嘢, 我未能夠記得返, 再者, 發生乜嘢事, 我完全唔理解, 亦掌握唔到.
我雖然只係小角色一名, 但係似乎我嘅出現, 令好多人急不及待想呼出一口冤氣.
我唔理版主又好, 會員又好; 當中發生過咩事, 係唔係有人想聯羣結黨發圍, 最好大家清清楚楚攤開講.
因為我好了解一樣嘢, 就係如果有人想做第二個呀樂嘅, 我可以好肯定, 呢度我見唔到邊個有咁嘅本事.
我離開左已經好一段時間, 比足機會, 都仲未見到有乜風雲色變, 咁已經係證明.
既然無本事獨大, 點解唔求共存?
要用舊嗰套嘅, 就唔會有我嘅出現; 要用階層方式嘅, 就唔會有頑童; 大家眼見嘅就係證明.
都係嗰句, 我反對分岐, 槍口應該對外; 有事就攤開講, 但如果堅持要煮豆燃豆箕嘅, 我會立即回復真身奉陪.
我無任何一個帖係在乎, 除左admin同一眾兄弟, 呢個先係我喺呢度嘅理由.
[頑童]? 有我地就有[頑童]咖啦~  duff 夠喺facebook 開左[頑童]咯, 我都無理無join~
齊心嘅話, 邊度都可以百廢俱興; 有異心嘅話, 就邊度都會百興俱廢!
心中有刺嘅朋友, 請睇清楚我寫嘅, 再諗清楚想點.
心中無嘢嘅朋友, 就.......瞓啦! 死仔~~~
今日係咁多, see you~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 05:18 AM 發表
首先我要表明嘅係, 我唔係康復而回歸.
有好多嘢, 我未能夠記得返, 再者, 發生乜嘢事, 我完全唔理解, 亦掌握唔到.
我雖然只係小角色一名, 但係似乎我嘅出現, 令好多人急不及待想呼出一口冤氣.
我唔理版主又好, 會員 ...
對唔住,如果因我言論而加重你負擔
我只可以向你致萬分歉意

我承認為人及性格較易衝動
令人看不過眼不平事近數月實在太多太多
相信我選擇請辭實屬正確,正所謂冇眼屎乾淨盲
學你話齋,放開枷鎖對我而言實在係一種解脫

good night ~ my king
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 05:37 AM 發表

對唔住,如果因我言論而加重你負擔
我只可以向你致萬分歉意

我承認為人及性格較易衝動
令人看不過眼不平事近數月實在太多太多
相信我選擇請辭實屬正確,正所謂冇眼屎乾淨盲
學你話齋,放開枷鎖對我而言實在係 ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽
原帖由 akakak777 於 2009-5-2 04:17 AM 發表

kt 求情我好多謝佢 不過講執著  我相信好多人都覺得應該係你  其實如果講ban咩ban物 你可能都有好多野要比人ban  不過我個人係5仲2玩踢爆 代理ip 對於你都發揮左5少作用la 所以我都5會講咁多la
如果要講反思的5止 ...
廢話一篇,
H1N1爆發,你仲響度扇風點火,
你可曾去欣賞過,
我地為你大大小小的干戈,
所負出的精神,時間
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。