<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
折翼天使
殺扣殺扣
血腥的場面
我高潮連連
一浪接一浪的
婬水滲透T桖
嘀嗒嘀嗒地
從我的眉閒
灑落讓鹽巴
和嘴巴糾結

來吧來吧
我要殺死你
還不止一次
要長達二十一次
然後再二十一次
(不幸的,就要第三次囖!)
我要把你的翅翼狠狠地折斷
讓他發出卡拉卡拉的骨折聲
我要波一聲把你的頭暴躁地
打在場地上讓他彈跳起來呢

哈哈哈哈
我還不止這樣
多年來的經驗
可以讓我輕輕地切割
你頭和身體左右各飛

就這樣子
就這樣子
你的犧牲
給我快感

你這一只小鳥
是沒有腳的雀
你一生都在飛
落地的那一刻
就是死的時候
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 05:18 AM 發表
首先我要表明嘅係, 我唔係康復而回歸.
有好多嘢, 我未能夠記得返, 再者, 發生乜嘢事, 我完全唔理解, 亦掌握唔到.
我雖然只係小角色一名, 但係似乎我嘅出現, 令好多人急不及待想呼出一口冤氣.
我唔理版主又好, 會員 ...
說一點正經的
小澤maria引退您的看法是。。。
原帖由 Lee3 於 2009-5-2 11:15 AM 發表

說一點正經的
??人地喺台灣拍埋大電影
雞仔同Tri 唔駛咁唔開心, 其他朋友亦無必要不滿.
雖然我狀態未復, 但有一件事大家都唔可以否定, 就係我同你地每一位嘅交情都係將心比心嘅, right?  
來龍去脈我固然唔知道, 各位若然樂意同我呢個朋友吐苦水嘅, 請如實相告, 起碼大家都會清楚我嘅立場係以愛惜大家為首
當然啦, 我傻吓傻吓咁要你地比多些少耐性講比我知就一定咖喇~
覺得力不從心嘅, 一於放低所有版務先啦, 同我傾吓講吓呢段日子嘅事都好吖
原帖由 Lee3 於 2009-5-2 11:15 AM 發表

說一點正經的
再說正經一點的
小澤maria 係邊個........?
大佬我真係無印象, 佢做乜咖?
原帖由 d228216 於 2009-5-2 11:21 AM 發表

??人地喺台灣拍埋大電影
佢係名星?
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 11:44 AM 發表

佢係名星?
may be this can help

http://www.mariaozawa.us/
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 11:42 AM 發表
雞仔同Tri 唔駛咁唔開心, 其他朋友亦無必要不滿.
雖然我狀態未復, 但有一件事大家都唔可以否定, 就係我同你地每一位嘅交情都係將心比心嘅, right?  
來龍去脈我固然唔知道, 各位若然樂意同我呢個朋友吐苦水嘅,  ...
大皇, 認得我嗎?
我是燈神....
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 11:43 AM 發表

再說正經一點的
小澤maria 係邊個........?
大佬我真係無印象, 佢做乜咖?
AV 界的混血女優
原帖由 d228216 於 2009-5-2 11:55 AM 發表

may be this can help

http://www.mariaozawa.us/
omg.....
what a impact for me~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。