<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 04:55 PM 發表
喔,都返左黎三日啦波
第一日上午返港; 下午已.....nnhkk

不過第一場已見佢地同劍神"開戰"...

....昨晚d 文我看過......d加分理由真係有點索強

但離開1month 主力兵團不論版外與版內情況似乎越來越....~

一陣就出去, 呢d都係夜d再說.....
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-2 05:07 PM 發表

你又知? 你係馬伕?
不知幾多人中意媛交妹......
1,你無睇161網???
2,基本上果兩種唔可以算係同一個市場喎 ...
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 ATX-828 於 2009-5-2 05:09 PM 發表

但離開1month 主力兵團不論版外與版內情況似乎越來越....~

一陣就 ...
OK
原帖由 e_e 於 2009-5-2 05:09 PM 發表

1,你無睇161網???
2,基本上果兩種唔可以算係同一個市場喎 ...
常客
161唔夠141準,都係實戰經驗好d

咁你又攞女運動員同女明星比?
原帖由 ATX-828 於 2009-5-2 05:09 PM 發表

一陣就 ...
打打殺殺咪預我, 返屋企睇咸帶好過
原帖由 e_e 於 2009-5-2 05:07 PM 發表

我ed贛居人點識塗毒你丫 , 係d手段高明既人先識架姐 ...
就你所講,即係有人控制我
你認為有人控制到我
如果冇,咁即係你俾人控制緊
你既答案係咩呢
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 05:19 PM 發表
就你所講,即係有人控制我
你認為有人控制到我
如果冇,咁即係你俾人控制緊
你既答案係咩呢
無 , 我擺明話你變壞左拉 , 屈咩人丫你
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-2 05:16 PM 發表

常客
161唔夠141準,都係實戰經驗好d

咁你又攞女運動員同女明星比?
女星同運動女明星個市場 , 都係富豪
一樓一同援交客路都唔同 ...
原帖由 e_e 於 2009-5-2 05:20 PM 發表

無 , 我擺明話你變壞左拉 , 屈咩人丫你
我冇講過我係好人,我一直都有講,我好有做壞人既資質,你一開始覺得我好
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-2 05:18 PM 發表

打打殺殺咪預我, 返屋企睇咸帶好過
你過球區都應該整多d估波派分遊戲咪少d打打殺殺lor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。