<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ATX-828 於 2009-5-5 12:30 AM 發表

Boy大皇好耐不見

Hide內容對你不是祕密
hello, 你係.......
唔好意思, 記憶有小小模糊, 請唔好介意!
anyway, 很久不見了, 你好!
無問題呀, 我講笑咋, hide 唔hide 我無所謂咖, 你地想我睇到就自然會叫我睇咖啦係咪?
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 12:32 AM 發表

hahaha~
我呢個傻佬從來無懷疑同擔心過你地會唔會明白.
因為一切源於簡單, 貴乎真誠.
所以由開始我地呢度就充滿歡笑, that's all~
喂! 你地hide 還hide, set 1 分好喇, 太高我呢個小蕃薯會睇唔到咖大佬~:l ...

不過有啲野發生咗始終係發生咗
相信亦冇可能返轉頭
唯有順其自然

你估我一晚加到 ACACIA over 3000 pts 會唔會又受人非議丫嗱
原帖由 ckyckk 於 2009-5-5 12:42 AM 發表

相信亦冇可能返轉頭
唯有順其自然

你估我一晚加到 ACACIA over 3000 pts 會唔會又受人非議丫嗱 ...
咁做唔岩規矩
起碼50000先得,我唔可以高分過大皇
原帖由 Triangel 於 2009-5-5 12:38 AM 發表

通左你就舒服晒,可憐幫你通果個通到成手屎
hahahaha~
你會介意咩?  你心入面預左咖, 介意你就唔會幫啦係咪?
做兄弟係咁咖啦, 仲唔快d 去洗手先?
原帖由 自由神 於 2009-5-5 12:38 AM 發表
好明顯你認錯人
你如果第一日咁講我真係會信咖~~
原帖由 Triangel 於 2009-5-5 12:38 AM 發表

通左你就舒服晒,可憐幫你通果個通到成手屎
錫返啦

一早咪叫過你唔好掂呢啲污糟嘢架啦

咁快唔記得
原帖由 ckyckk 於 2009-5-5 12:42 AM 發表

相信亦冇可能返轉頭
唯有順其自然

你估我一晚加到 ACACIA over 3000 pts 會唔會又受人非議丫嗱 ...
你 3,000, 我 3,000 一供 6,000, 等稅局 請ACACIA去喝咖啡
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 12:44 AM 發表
你如果第一日咁講我真係會信咖~~
有無咁勁先~
咁快知係未來棟樑

你呢個現任棟樑快d歸位好過啦,打意我就死得
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 12:40 AM 發表

hello, 你係.......
唔好意思, 記憶有小小模糊, 請唔好介意!
anyway, 很久不見了, 你好!
無問題呀, 我講笑咋, hide 唔hide 我無所謂咖, 你地想我睇到就自然會叫我睇咖啦係咪? ...
掛住出相狂炸26fun "儲存區"  所以少同你吹水
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-5 12:39 AM 發表

我有個有錢表妹係瑞士讀書, 寄過朱古力比我食
咁都無理由知我有好多朱古力咖........?
不過, 我依家成日食就真嘅, 但係我媽咪同身邊嘅人都話, 我以前從來唔食喎.........
真奇怪, 我一見朱古力就好想好想食, 好似唔知點咁, 感覺好奇怪~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。