<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2009-5-5 12:56 AM 發表

你有外號叫   朱古力波
d佬~~~
係?!  我以前都好鍾意食朱古力咖?
朱古力

原帖由 Triangel 於 2009-5-5 01:18 AM 發表

佢唔係你,,,,
不過你都唔好食敢多~
tri, 你比人炒左

咁得閒
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 01:19 AM 發表

d佬~~~
d佬~~~係你以前的最喜愛的寵物
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-5 01:22 AM 發表

tri, 你比人炒左

咁得閒
佢而家自己做老細

戴住隻奶罩企街賣 hotdog
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-5 01:22 AM 發表

tri, 你比人炒左

咁得閒
帖左東主有喜 在hotdog store 門外, 歡迎BoyBoy 回歸~
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 01:19 AM 發表

d佬~~~
咁又唔知渦...只知係食雪茄
睇吓啱唔啱做 Wallpaper
http://d228216.mygallery.biz/album314
原帖由 Triangel 於 2009-5-5 01:26 AM 發表

帖左東主有喜 在hotdog store 門外, 歡迎BoyBoy 回歸~
boy 可能去左食午餐.
真遺憾, hk 無間好食o既熱狗店
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-5 12:57 AM 發表

咁你覺得你d 記憶, 係自己忘記左, 定刻意壓抑左.....
我都唔知.........真係答唔到.......
我嘗試過好多途徑去搵我嘅過去點滴, 但真係好零碎.
而且, 我有好多野好似好混亂, 重重疊疊咁.......無辦法組織到.
我睇番我好多日記內容(有d file 開唔到), 我又好似知好多野但我又唔知係唔係.....有提過自己可以封閉乜野深層潛意識記憶但我又無呢d 印象, 邊有可能咁神化喎?
又有時侯有d 反射動作真係唔知點解我會做到.......我試過竟然會識將bodyguard 支槍拆開再裝嵌, 但之後就再做唔到.
每次好努力去思考結果都係好累, 好想瞓.
問醫生佢都只能夠答有咁嘅可能, 有好多野解答唔到........所以我真係唔知

評分次數

• Triangel

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。