<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-5 01:14 AM 發表

哂命
有乜好晒喎, 晒個人無記性咩? 定係晒個人光頭喎.....?

評分次數

• Triangel

原帖由 Triangel 於 2009-5-5 01:18 AM 發表

佢唔係你,,,,
不過你都唔好食敢多~
吓......咁邊個佢呀, Tri?
無咖........一想食就會食咖喇........我媽咪話我仲為食過小朋友嗰陣~

評分次數

• Triangel

原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 01:44 AM 發表

又唔係喎~
佢地喺我面前除衫我係有生理反應咖, 但係就真係無生理衝動去做d 乜咯~
得la, 得la!
你真係修左千世o既福, 享你而家百世o既果.......
訓了! 遲d再傾
原帖由 ckyckk 於 2009-5-5 01:19 AM 發表

中級會員

你都可以 hide post
what?!
嘩............你地搞乜呀???
真係無你地修, 咁都玩得一餐~

評分次數

• Triangel

原帖由 markk 於 2009-5-5 01:20 AM 發表
朱古力
你係........神油!!!

評分次數

原帖由 ATX-828 於 2009-5-5 01:47 AM 發表

都係一句828 ok la, "ATX" 另有其人
咸十八
原帖由 Triangel 於 2009-5-5 01:24 AM 發表

d佬~~~係你以前的最喜愛的寵物
寵物?! 點解會咁講嘅?

評分次數

• Triangel

原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 01:55 AM 發表

你係........神油!!!
唔係,神油係佢失蹤咗嘅細佬 mhkk

至於 markk ...... 佢個花朵好似係....奶油
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 01:59 AM 發表

寵物?! 點解會咁講嘅?
facebook 掛
原帖由 Triangel 於 2009-5-5 01:26 AM 發表

帖左東主有喜在hotdog store 門外, 歡迎BoyBoy 回歸~
跟住就buy one get one free~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。