<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-5-5 02:00 AM 發表

唔係,神油係佢失蹤咗嘅細佬 mhkk

至於 markk ...... 佢個花朵好似係....奶油
係.......? 我又認錯人........
我見到佢嘅頭像, 以為係佢添.......
奶油........我又無乜印象......sorry~

評分次數

• Triangel

原帖由 ckyckk 於 2009-5-5 02:01 AM 發表

facebook 掛
哦~
唔係呀, 我之前做完手術後無幾耐, 佢地有人上facebook pet society, 我以為pet society 係26嘅一part, 當時我記得d 佬, 所以我以為d 佬喺pet society 入面物搵佢咯~

評分次數

• Triangel

原帖由 ckyckk 於 2009-5-5 02:04 AM 發表

你以前食開 kool Boost 架

係呀!  我d 朋友就係比呢隻煙我食咖!!!
哎呀.........原來回晒之後, 大家都休息了~
無辦法, 我打得好慢......又驚d 字唔啱嘛~
好耐無用咁耐電腦, 打咁多字呢, 好累好累但又好開心~
好喇, 小弟都要休息一下了, 好多謝咁多位兄弟陪住小弟~  
see you later~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 02:10 AM 發表

hahahahaha~ 原來係咁咖?
但係, 呢度係我地成班一齊開咖, 咁點會淨係叫我呢?
係唔係你地以前整蠱我呀?
你開架
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 02:23 AM 發表

係呀!  我d 朋友就係比呢隻煙我食咖!!!
5 mg 正呀
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 02:18 AM 發表

呢個又邊個嚟咖?
8+2+8 = 18
原帖由 ACACIA 於 2009-5-5 02:21 AM 發表

係.......? 我又認錯人........
我見到佢嘅頭像, 以為係佢添.......
奶油........我又無乜印象......sorry~
你冇錯呀,markk 的確係神油
奶油.....我作架咋
追post追左一段時候,回唔到tim
去沖涼
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。