<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-5-8 03:21 PM 發表
off左Line
無呀........ ip server connection signal still running.
原帖由 belibala 於 2009-5-8 03:23 PM 發表

車路士輸波

你記唔記得你以前揸乜車??
車路士? 球隊?
我?  我識揸車?  我有車咩?
原帖由 ACACIA 於 2009-5-8 03:32 PM 發表

以下犯上......好主觀嘅, 亦唔需要太介懷, 當然具體我唔知但可以包容就包容啦~
發佈淫穢不雅及令人不安圖片.....咁可能就真係有問題, 有無勸過佢叫佢唔好同解釋清楚比佢聽嚴重性呀? ...
佢嘅最愛................肥,黑,熟.......................
原帖由 ATX-828 於 2009-5-8 03:28 PM 發表

Boyboy有on
係咯..........我check 過無問題咖, 係on line 咖~
原帖由 belibala 於 2009-5-8 03:38 PM 發表

佢嘅最愛................肥,黑,熟.......................
肥,黑,熟......?
肥人.......?
黑人.......?
熟人.......? 乜嚟咖?
乜d taste 咁......有風格嘅.......?
原帖由 belibala 於 2009-5-8 03:16 PM 發表

車仔........................
支援曼魚啦~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-8 03:28 PM 發表

我相信類似說話以我個性以前應該同你講過喇~
男人可以比好多人尤其女人怨恨, 因為每每感情事總有遺憾總有犧牲, 但放眼世界, 男人要面對嘅事情相對就嚴峻得多; 權衡輕重總要取捨......人生無可能無引以為憾嘅事 ...
睇幾次都唔明.....
原帖由 eqhigh 於 2009-5-8 03:26 PM 發表

炮叔
車仔果場我都有睇到,真係好唔抵
捨得番黎喇咩
原帖由 ACACIA 於 2009-5-8 03:37 PM 發表

車路士? 球隊?
我?  我識揸車?  我有車咩?
你何止識揸車, 揸波仲好叻添
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-8 03:43 PM 發表

支援曼魚啦~

原帖由 kakeidevil 於 2009-5-8 03:43 PM 發表

睇幾次都唔明.....
賢仔感情事, 無心機讀書考試~
你何止識揸車, 揸波仲好叻添
係咪咖? 我無諗過我有咁嘅一技之長喎~
原帖由 ACACIA 於 2009-5-8 03:40 PM 發表

肥,黑,熟......?
肥人.......?
黑人.......?
熟人.......? 乜嚟咖?
乜d taste 咁......有風格嘅.......? ...
肥婆 = 200+ lbs
黑婆 = 黑人女性
熟女 = 50 歲以上

支援曼魚啦~

原帖由 ATX-828 於 2009-5-8 03:46 PM 發表

曼魚都係球隊?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。