<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2009-5-22 09:01 PM 發表
有冇人可以講我知咩事
一開電腦就係咁
2個可能, 1.)壞 mon.
2.) 張顯示卡有問題, 你重裝一次顯示卡, 如果個顯示卡係跟底板, 咁就要重裝個部機.
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 09:04 PM 發表

2個可能, 1.)壞 mon.
2.) 張顯示卡有問題, 你重裝一次顯示卡, 如果個顯示卡係跟底板, 咁就要重裝個部機.
吊 新機一個星期都未到
我又唔係好識重裝顯卡
部機都係去鋪頭搵人砌
原帖由 SCM 於 22/5/2009 21:06 發表
吊 新機一個星期都未到
我又唔係好識重裝顯卡
部機都係去鋪頭搵人砌
一個星期都未到就拎返去間鋪頭搵人整~~~~
原帖由 SCM 於 2009-5-22 09:06 PM 發表
吊 新機一個星期都未到
我又唔係好識重裝顯卡
部機都係去鋪頭搵人砌
咁你企左係個中間位到, 比個電話個賣家, 睇下佢收唔收你錢, 同你睇睇.
如果, 要收錢, 你咪叫你d 識 電話 fd 睇.
其實仲一個可能, 你睇下插注個 mon 個條線有無鬆到.
我想問你用大頭 mon 定 平面 mon?
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-22 09:14 PM 發表

咁你企左係個中間位到, 比個電話個賣家, 睇下佢收唔收你錢, 同你睇睇.
如果, 要收錢, 你咪叫你d 識 電話 fd 睇.
其實仲一個可能, 你睇下插注個 mon 個條線有無鬆到.
我想問你用大頭 mon 定 平面 mon? ...
平面mon插實
頭先開裝置管理 顯卡個度話有問題 叫我解左再裝
我解完 自動重新開機 我想裝返顯卡 佢又要隻碟
隻碟要我揀getforce 3.,4,5,6,7,8,9其中一隻
我唔知要揀邊隻
原帖由 SCM 於 2009-5-22 09:27 PM 發表
平面mon插實
隻碟要我揀getforce 3.,4,5,6,7,8,9其中一隻
我唔知要揀邊隻 ...
http://www.26fun.com/bbs/thread-203346-1-1.html
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
比多兩隻你睇下個情況

原帖由 SCM 於 2009-5-22 09:27 PM 發表
平面mon插實
我唔知要揀邊隻 ...
揀隻 9
原帖由 SCM 於 22/5/2009 21:27 發表
平面mon插實
我唔知要揀邊隻 ...
download 呢個可以知道~~~~
GPU-Z
http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。